Kuhinje od medijapana, iverice - univera

Proizvodnja kuhinja od medijapana i iverice


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/1396322327063285/photos?fields=name,images,created_time,updated_time&limit=100&access_token=EAADvM7t1zYgBABETZCNfADpkpdlOyDybmfb42P6dGue9Pgr0wjpSSZCjYOP98wIzDdgaZBc31xZBAYR69BNeQILSmBPuvjzADUunNQeTlnGykkXmACZAxpwkpXtIsKZA7kBKuBT7Uz6D2nskmmF6VupZCg5qZCCRtAcZD): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/namesta2/public_html/modules/mod_jfbalbum/lib/srizon_fb_album.php on line 267

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/1396322327063285?fields=name,description&access_token=EAADvM7t1zYgBABETZCNfADpkpdlOyDybmfb42P6dGue9Pgr0wjpSSZCjYOP98wIzDdgaZBc31xZBAYR69BNeQILSmBPuvjzADUunNQeTlnGykkXmACZAxpwkpXtIsKZA7kBKuBT7Uz6D2nskmmF6VupZCg5qZCCRtAcZD): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/namesta2/public_html/modules/mod_jfbalbum/lib/srizon_fb_album.php on line 267

Proizvodnja kuhinja od medijapana (MDF) i iverice

Kuhinje po meri od medijapana i iverice

Izrada kuhinja od medijapana (MDF ploče) i pločastih materijala - iverice, zahtevaju plecizno planiranje, pogotovo precizno merenje, da bi kuhinja i predviđeni kuhinjski elementi što bolje bili uklopljeni u celinu i ne bi došlo do disharmonije u enterijeru. Svaka naknadna prepravka, proistekla iz površnosti u poslu, kvari tu harmoniju Vašeg prostora i urušava zamišljenu celinu enterijera.

Zbog toga, mi u procesu projektovanja kuhinja od medijapana (mdf) i iverice (ali isto tako i u proizvodnji kuhinja od punog drveta), izlazimo na teren i uzimamo detaljne mere vašeg enterijera, kao i fotografije prostora sa lica mesta i trudimo se da dizajn kuhinje odgovara Vašem prostoru i ukusu. Cilj nam je da Vaša kuhinja rađena po meri, kako mi to volimo da kazemo, izgleda "svedeno", ali pre svega toga, u godinama koje slede, bude istrajna i da generacije iz nje crpe kvalitet uložen u nju.

Poučeni iskustvom i bogatom praksom u ovoj branši, znamo da ljudi koji kupuju nove komade nameštaja, imaju gotovo pa uvek bojazan, da ako naruče kuhinju od medijapana (mdf) ili univera i one budu u smelim i jakim bojama (npr. crvena, plava, naranđasta...) da će kvalitet završne obrade (brušenje, farvanje, lakiranje...) biti slabiji, a kao posledica toga, eventualna oštećenja i nepravilnosti, biti više uočljive.

Zbog toga, u delu proizvodnje zeduženom za završnu obradu kuhinja od medijapana i univera, razvijenom po evropskim standardima, naši majstori sa profesionalnom opremom imaju zadatak da prođu našu internu kontrolu i otkone svaku sumnju.

U ovom odeljku se nalaze naši radovi kuhinja od medijapana i univera, pa Vas prepuštamo da uživate.Blog Kategorije