Panto

Panto lebet, panto geser sareng panto kamar internal

Panto kayu!

Produksi kayu panto custom.

Panawaran kami kalebet panto lawang sareng panto interior anu didamel tina kai padet. Éta ngeunaan ngolah panto anu tepat pisan sareng kualitas luhur, dina produksi anu dianggo ku kayu garing komputer tanpa knots.

Upami anjeun hoyong panto pikeun susun anjeun, imah atawa kantor, tapi anjeun boga pamanggih kumaha sakuduna kasampak, kami bakal ngarancang panto pikeun anjeun. Sareng saatos ngadamel, anjeun tiasa milih warnana tina seueur palette kami.

Urang ogé ngumpul sadaya produk urang. Majelis kedah dilaksanakeun cekap, supados pantona aman sareng ditutup tanpa macét dina pigura, tapi ogé pikeun ngawétkeun ciri-ciri ieu salami sababaraha taun saatos dipasang.

Perusahaan ngahasilkeun panto tina:

  • Panto kai
  • lawang MDF
  • Panto chipboard
  • Panto veneered