Dapur adat

Nyieun dapur custom-dijieun tina kai padet, chipboard jeung MDF (MDF)
Dapur custom-dijieun dijieunna tina kai padet-ek
beech, lebu, walnut
Nyieun dapur custom-dijieun tina triplek
MDF, chipboard

Produksi dapur custom-dijieun

Naha anjeun peryogi dapur khusus anu berkualitas? Naha nyandak resiko?

Kalayan pangalaman mangtaun-taun sareng kréatipitas dina produksi jati, urang tiasa ngaktipkeun kahoyong anjeun janten kanyataan. Upami anjeun gaduh ide naon jinis dapur anu anjeun pikahoyong, yakin yén urang tiasa janten produk réngsé. Tapi upami anjeun teu gaduh ide, kami tiasa nawiskeun anjeun hiji atanapi langkung varian gratis. Kami sumping ka alamat anjeun, nyandak ukuran anu tepat tina rohangan sareng nawiskeun anjeun solusi konseptual dapur kai padet, universitas atawa mediapan. Kauntungannana jenis ieu konstruksi nyaeta anjeun teu boga hiji milimeter spasi henteu kapake, sarta anjeun ogé meunang fungsionalitas maksimum sarta kaéndahan dapur Anjeun.

Dapur custom-dijieun, nu urang ngahasilkeun, dijieun tina kai kualitas pangluhurna, tanpa knots (kayu BPK). Kai anu kami anggo pikeun produksi, dikeringkeun dina pengering kondensasi komputerisasi profésional, dirarancang sacara éksklusif pikeun tujuan éta.

Perhatian khusus diperhatoskeun pikeun ngahijikeun sareng gluing unsur dapur anu tepat, anu ngajamin umur jasa panjang unsur-unsur, anu ogé ngamungkinkeun dapur anjeun salawasna katingali seger.

Lukisan dapur dilakukeun di toko cet profésional, dina warna anu anjeun pikahoyong. Ngalukis dipigawé ku cara nerapkeun tilu lapisan cet, sarta sanding halus dipigawé di antara.

Masing-masing dapur urang ngalangkungan sadaya prosés ieu, sareng hasilna mangrupikeun dapur modéren, fungsional, kualitas luhur, awét, sareng tempat dimana masak anjeun bakal pikaresepeun.