Aturan kaamanan dasar nalika dianggo dina mesin woodworking jeung di kamar gawé

Aturan kaamanan dasar nalika dianggo dina mesin woodworking jeung di kamar gawé

 Nalika damel di talang, sadaya bagian anu puteran sareng gerakna kedah dijagi kalayan aman, sareng alat pelindung henteu matak nyusahkeun pagawéan.

Mékanismena, sareng alat pikeun ngamimitian sareng ngerem talang, kedah diblokir supados talang teu tiasa ngamimitian tanpa kanyahoan para pagawé di lantai handap. Lantai luhur sareng handap kamar dimana talang aya kedah dihubungkeun ku sinyal lampu anu dipasang saé sareng jalanna sampurna. Alat ngerem gater kedah sapertos anu gater tiasa dieureunkeun dina posisi naon waé. Ngerem gater nganggo tuas kai henteu diidinan.

Pelat nangtung kudu ditempatkeun dina talang pikeun nahan prisma anu bakal dipotong. Ieu greatly ngaronjatkeun stabilitas log atawa prisma keur motong. Ngarahkeun alat jeung rollers drive nangtung ogé bisa dipasang. Sadaya bagian anu gerak tina alat setir kedah dipager saé.

Log (prisma, satengah potongan) anu aya dina gaiter teu kedah dicekel ku leungeun. Nalika henteu aya trolley pangrojong, klem gantung sareng cinyusu kedah dipasang sahenteuna dina dua tempat.

Dilarang narik potongan kai ku leungeun, anu murag antara ragaji nalika damel. Mékanisme drive tina karanjang talang jeung gears dina eta kudu ogé enclosed.

Rel dimana trem kedah ditempatkeun dina jangkungna anu sami sareng lantai sareng dihubungkeun sareng batang baja supados laguna henteu dilegakeun. Trolleys hareup jeung pungkur kudu eureun, nu nyegah gerakan maranéhanana di tungtung lagu. Huntu tina spindle nu clamp log kudu seukeut. Hiji alat centering otomatis kudu dipasang dina trolley gantry hareup.

Bari talang jalan, eta dilarang motong knots on log.

Bari log anu ngaliwatan talang, eta teu kudu katabrak ku log sejen nu bakal motong sanggeus eta.

Log kudu dileupaskeun kana talang ngan lamun talang meunang jalan normal na. Pas slightest abnormality ieu noticed (knocking, overheating tina cai, huntu rusak, jsb), gater kudu dieureunkeun langsung.

Saatos netepkeun gater ka dianggurkeun, rem teu kedah langsung diterapkeun.

Dilarang muka lawang lampu atanapi ngamimitian rollers nalika operasi talang.

Nalika damel sareng gergaji sirkular, bagian luhur sabeulah ragaji sirkular kedah aman ditutupan ku panutup pelindung, anu sacara otomatis nurunkeun kana bahan anu dipotong sareng nutupan sadaya huntu ragaji, kecuali huntu anu motong kai. Bagian handap sabeulah ragaji ogé kudu ditangtayungan ogé.

Mesin pikeun motong longitudinal kedah dilengkepan péso pikeun misahkeun log. Jarak antara sabeulah péso sareng huntu ragaji kedah henteu langkung ti 10 mm. Ketebalan péso kudu 0,5 mm leuwih badag batan rubak bagian splayed atanapi unsplayed tina ragaji. Slot pikeun ragaji dina stand teu kudu lega ti 10 mm.

Panungtun kudu ditempatkeun sajajar jeung sabeulah ragaji sirkular. Panungtun ieu kedahna 1 mm jauh tina bidang sabeulah ragaji sirkular, supados pilot teu nyangkut antara sabeulah ragaji sareng pituduh. Tihang kudu dipiceun ku pusher a.

Dina kasus gerakan mékanis, stand kudu dilengkepan protectors, nu nyegah bahan ti balik deui ka worker nu.

Gergaji gergaji sirkular, anu mindahkeun bahanna, kedah gaduh jepitan anu aman, sareng kedah aya penjaga anu cocog dina dasarna.

Nalika damel dina mesin motong silang, slide atanapi aksésori sanésna kedah dianggo pikeun nyorong bahan anu dipotong. Lebar slot dina uas pusher kudu 5 mm leuwih badag batan rubak huntu sumebar. Sabeulah ragaji sirkular kudu dilapis ku tutup pelindung, nu kudu nutupan bagian tina sabeulah ragaji nu mana di luar pelindung salila motong.

Gerbong dina mesin cross-motong kudu disadiakeun kalawan clamps aman.

Dina mesin slitting longitudinal kalayan feed mékanis, sumbu feed sareng roller tegangan kedah paralel sareng sumbu poros kerja mesin.
Dina mesin kalayan feed crawler, puseur strip ranté crawler dimana slot sabeulah lokasina kedah coincide jeung pesawat tina sabeulah ragaji sirkular.
Sakabéh bagian hareup ranté Mapay kudu ogé ditutupan ku panutup pelindung. Kudu aya euweuh spasi kosong antara lagu jeung dasar mesin mana chip kai bisa ragrag.

Nalika damel dina saws band, perhatian khusus kedah dibayar ka leresna alat ngerem, anu dihubungkeun sareng alat pikeun ngamimitian mesin. Kabayang luhur jeung handap ngaliwatan sabeulah ragaji, kitu ogé ragaji sorangan, kudu ditutupan ku logam atawa panutup pelindung kai. Rollers anu mindahkeun bahan dina mesin band saw nangtung sarta horizontal kudu enclosed kalawan panutup pelindung. Roda anu dilewatan ku ragaji kedah saimbang.
Bagian luhur kabayang handap ragaji band kudu dilengkepan sikat.

Asesoris husus kudu dipaké pikeun nyabut tur masang sabeulah ragaji dina roda, guna nyegah band ragaji ragrag atawa twisting.

Nalika damel dina mesin planing sareng panggilingan, éta kedah dipastikeun yén péso planing gaduh alat pelindung anu tiasa dianggo sacara otomatis. Celah antara sirah puteran sareng péso sareng pelat baja méja henteu kedah langkung ti 3 mm. Alat pelindung kedah nutupan bagian anu teu tiasa dianggo tina sirah usaha Rotary kalayan péso.
Beungeut méja kerja sareng ujung planer kedah datar tanpa daérah anu ruksak sareng irregularities sanés. Panungtun dipaké pikeun mindahkeun tabel planer kudu mastikeun posisi lengkep horizontal na. Mékanisme ngangkat kudu pageuh ngalereskeun duanana halves tabel dina posisi unchanged.

Mékanisme shift kudu ditutup pageuh. Sadaya bagian puteran kedah gaduh bemper pelindung sareng panutup anu aman. Bahan anu ketebalanna béda-béda langkung ti 2 mm teu kedah direncanakeun dina planer kalayan kapindahan mékanis. Mesin planing kudu boga alat kaamanan, nu nyegah elemen keur planed ti balik.

Roller toothed kudu gembleng, tanpa retakan jeung huntu rusak. Mékanisme shift kedah gaduh mandiri sareng mareuman. The rollers traction kudu aman ditangtayungan. Sakabéh bagian non-kerja tina alat panggilingan kudu katutupan.

Nalika damel sareng témplat, bahan anu badé diolah kedah diketat ku asesoris khusus pikeun témplat sareng méja.
Tanpa ngalereskeun tungtung luhur spindle dina aci pamawa, gawé bareng knives sirkular sarta parabot motong séjén kalayan diaméter leuwih 100 mm teu diwenangkeun.
Bagian anu teu tiasa dianggo tina péso sirkular atanapi sirah puteran kedah dijagi ku panutup logam. Nalika damel sareng péso sirkular atanapi sirah puteran, nyorong bahan kana alat pamotongan kedah dilakukeun nganggo slide anu bahanna kedah dipasang kalayan aman.

Nalika damel dina bor sareng mesin boring, sadaya bagian anu gerak kedah dipager kalayan aman. Bahanna kedah dibenerkeun dina luhureun méja kalayan jepitan khusus.

Liang dina elemen leutik kudu dibor kalawan drills kalawan kapindahan mékanis atanapi pneumatic.
Bor bit kudu enclosed jeung dibereskeun dina cuk, nu boga permukaan lemes jeung bentuk rounded.

Ranté panggilingan kedah dilengkepan pager dina bentuk kotak, anu turun ka permukaan unsur anu diolah nalika ranté dilebetkeun kana kai.

Bagian dianggurkeun tina ranté panggilingan jeung gear tina mesin boring kudu sagemblengna ditangtayungan ku panutup logam. Ukuran jarak pangbadagna ranté panggilingan ti eureun teu kudu ngaleuwihan 5 - 6 mm. Méja mesin teu kedah goyang,

Nalika damel dina mesin bubut sareng mesin salinan, alat motong kedah dipager kalayan aman.

Sadaya bagian anu puteran kedah gaduh panutup pelindung anu bentukna buleud. Saatos ngantunkeun unsur tina mesin bubut péngkolan, mesin bubut teu kedah péngkolan atanapi ngageter pisan. Pagawe kedah disayogikeun sareng topéng transparan anu didamel tina gelas anu tahan banting.

Nalika ngalakukeun pagawean sanding on sanders beubeur, beubeur Sanding tensioned teu kudu creased, atawa kudu boga unevenness atanapi kirang ngagabung tungtung.

Nalika sanding elemen leutik kalayan bentuk curvilinear, sabuk ironing kudu ditutupan ku pager kisi, ngan nyésakeun lawang pikeun unsur bisa sanded bébas. Pagawe kudu boga thimbles kulit.

Pipa pikeun ékstraksi lebu kudu dipasang di gaw. Nalika damel di departemén pagawean sareng di situs konstruksi, dilarang ngaroko, nyéépkeun patandingan sareng lampu minyak bumi, ngalaksanakeun pagawean electrowelding, sareng nganggo pamanas listrik. Suhu dina kompor sareng radiator henteu kedah langkung ti 150oC, sarta kompor jeung radiators kudu terus cleaned tina lebu.

bahan cet kudu disimpen dina wadahna hermetically disegel.
Dina departemén pagawean cet, varnishes jeung bahan kaduruk séjén kudu dijaga dina jumlah nu teu ngaleuwihan kabutuhan hiji shift. Pergaulan cét sareng varnishes kedah dilakukeun di kamar anu disetél pikeun tujuan ieu. Kamar, kabin, méja, pipa ventilasi, kipas, jsb. kudu sacara sistematis ngabersihkeun tina ngambah cét sareng pernis, 

Rags, kapas swab, jsb. nu soaked dina minyak jeung bahan lukisan séjén, kudu diteundeun dina kotak logam nu bisa ditutup aman. Dina ahir shift. kotak ieu kudu diberesihan. Alat-alat listrik anu ngalungkeun percikan api kedah ditempatkeun di luar jabatan pagawean. Aparatur cahaya sareng penyejukan ribbed dipasang dina siling kamar dina bukaan gilap. Aplikasi langsung tina cét sareng varnis ku nyemprot dilarang di bengkel, kamar atanapi kabin kalayan ventilasi anu teu leres.

Alat kompresor kedah dipasang di luar bengkel. Alat kompresor, kamar, kabin, jsb. kudu grounded.

Tangki compressor kedah ditempatkeun di luar tembok bengkel. Nalika volumena langkung ageung tibatan 25 l, sareng produk antara volume sareng tekanan langkung ageung tibatan 200 l / atm, éta kedah didaptarkeun ku otoritas pikeun pangawasan boiler.

Bukaan kerja kamar sareng kabin kedah ditempatkeun ka sumber cahaya alami.

Pagawe anu ngalaksanakeun lukisan sareng varnishing ku nyemprot kedah terang pisan sareng konstruksi aparat, sipat cét sareng pernis, sareng peraturan pikeun panangtayungan padamelan di bengkel pagawean.

Suhu hawa di bengkel kedah antara 18 sareng 22oC.

Henteu kedah aya barang anu teu dipikabutuh di tempat damel caket tempat semprot,

Panjang selang kerja karét kedah cekap.

Di tempat kerja, kedah aya asesoris pikeun ngabersihan kabin sareng ngajaga alat.

 

Artikel nu patali