upholstery jati

Ngagantian upholstery jati dipaké sarta upholstery panto

Perabotan upholsteri
 
Prosedur upholstering - ieu teu pisan basajan tur kituna ngan dianjurkeun pikeun maranéhanana kalayan leungeun dexterouspakasaban - urang bakal ngajelaskeun dina hiji leuwih sering pakasaban, étapacing korsi.
 
Karya dimimitian ku ngabongkar korsi heubeul. Salila balapanAnjeun kudu nengetan deukeut flaps jeung inget struktur upholstery nu sarta ogé jaga ulah ngaruksak bahan, sabab urang bakal make deui. Tapi hayu urang tingali kumaha bahanna diperlukeun pikeun upholstery? Anu mimiti, jawaban anu diperlukeunpengisi raging: jukut laut, jarami flax, kapas wol, jumlah rupa bulu sato atawa, naon paling kagunaan: latisel jeung bahan busa.. Carrier ogé diperlukeun pita (tékstil, karét jeung logam), lawon jero (twill, molino, lawon lining), cinyusu jeung prop wallpaper séjén (kertas, senar, benang, senar hiasan, paku hiasan) jeung tungtungna lawon, kulit atawa kulit jieunan pikeun nutupan. Tangtosna, alat anu cocog ogé diperyogikeun: palu, alat pikeun nimba bahan sareng paku, pikeun tegangan pita, jarum lempeng sareng bengkok, jarum sareng dua tip, tang, gunting, pita ukur, benang jahit sareng gunting lambar logam.
 
Kumaha jati upholstered kudu unfolded? Kahiji urang kudu nyabut paku hiasan jeung wallpaper individual a tuluy cabut lawon panutup. Upami lawon masih aya dina kaayaan alus, mangka kudu kimia cleaned, sarta lamun éta geus lungse, mangka urang kudu meuli nu anyar. Saatos ieu anjeun kedah miceun molino (lawon nu nutupan kapas) kitu ogé kapas. (Ieu sasaena pikeun ngaganti katun heubeul ku nu anyar.) Lajeng kudubisa nyabut kanvas, jukut laut, cinyusu ogé jukut ngarojongke. Dipiceun afro (buuk) perlu tuntas cleaned lebu jeung scratched deui, atawa lamun éta teu mungkin, lajeng pikeun ngolah ku leungeun. Tungtungna, cinyusu kudu inspected jeung digantijelema nu pegat jeung stretched. Urang ogé kudu ngaganti kaset heubeul jeung insufficiently kuat.
 
Jok korsi
 
Saatos disassembly, persiapan alat jeung akuisisi nu anyar bahan bisa dimimitian ku upholstery. Kumaha urang bisa malikan deui. upholstery tina korsi? korsi upholstered biasana dilengkepan ku cinyusu luhur 9-12 cinyusu jeung lamun upholstery heubeul teu boga kitu loba cinyusu perlu ditambahan. (Korsi panangan peryogi jumlah cinyusu anu sami, ngan jangkung leutik.)
 
Strips mimitina kudu napel pigura kai cleaned. Teundeun tungtung pita dina ujung handap pigura jeung 2 cm jauhmun dipaku ti tungtung ku tilu paku. Lajeng bagian 2 cm cageur jeung pageuh ngalereskeun ku lima paku. Sababaraha strips treambéh maranéhanana boga jarak silih 3-5 cm sarta dina hiji final baris sarta nempatkeun baris transverse strips vertikal jeung strips transverse anu intertwined. Hal ieu kacida penting yén Straps ogé tightened sahingga aranjeunna, sateuacan urang ngalereskeun tungtung bébas, éta kudu tensioned kalawan alat tensioning. Upami urang teu gaduh alat sapertos kitu, urang ogé tiasa nganggo slat kai sawn sareng bagian buleud. Turang narik ruck kana bukaan cut tina slat jeung twisting slat, nu urang saméméhna dipencet kana sisi korsi panangan, urang tighten tape. Pasti gancang-gancangkeur dirina, lawon lemes kudu ditempatkeun antara korsi jeung slat nusupados henteu ngaruksak korsi anu digosok.
 
Saatos tightening Straps, cinyusu kudu napel. Pangsaéna nyaéta cinyusu anu gaduh 5-6 benang. Cinyusu kedah aranjeunna beristirahat dina tempat dimana strips meuntas, sabab ku cara kieu maranéhna bakal boga kakuatan mawa kudu leuwih badag sarta maranéhanana kudu ditempatkeun supados hook on aranjeunna tungtung dina hiji baris kasampak ka kénca, sarta dina sejenna baris ka katuhu. Cinyusu anu leres disimpen kedah aya di handap ngaput tungtung ka strips, lajeng palu paku kana pigura, dina sarua arah kalawan jajar cinyusu jeung dasi tali kana paku ieu spring mengikat. Hiji tungtung tali kudu dihijikeun kana paku, teras dina unggal cinyusu, dasi tali dina dua tempat, kepang eta ka cinyusu jeung tungtungna dasi kana paku di sisi séjén]. Dina cinyusu kudu dihijikeun dina cara nu sarua dina arah transverse ogé yen aranjeunna dibereskeun dina opat titik.
 
upholstery jati
 
Cinyusu anu diikat kedah ditutupan ku lawon spring (jute lawon) jeung nyepetkeun lapisan sacara bébas kalawan paku upholstery pikeun pigura. A "filler" disimpen dina kanvas pikeun cinyusu, f.eks. refreshed juket laut. Pangisi kedah ditempatkeun heula di tepi korsi, terus di tengah jeung dina kuantitas nu dipaké nalika diuk aranjeunna henteu ngarasa cinyusu. Kusabab kami geus merata nempatkeun filler nu urang nempatkeun kanvas handap, motong tina sargi, sarta samentara urang tighten eta kalawan pin. Urang tiasa ngalakukeun fixing final tibisa dilakukeun ku dua cara: 1. nyepetkeun kanvas ku pin handapeun edges samping jeung ku ngabentuk edges urang ngaput: 2. serge ngagantelkeun ku paku kana pigura. Kuku anu kedah dipalu unggal 6-8 cm, mimitina urang ngetik ngan satengah jalan, pikeunurang manteng kanvas jeung narik eta dina paku sarta ngan lajeng eta klikmo kuku lengkep kana kai.
 
Pikeun nyegah keusikan ti pindah, sakabéh upholstery kedah jahit nganggo jahitan anu rata. Dina hiji munggaran ujung luar upholstery kudu ditarima antara opat ramojeung jempol jeung ramo luhur kira 5 cm jauh ti tempat munggaran prodevak, jeung nu lianna dina jarak anu sarua ti hiji ieu. Lajeng asalna ngolah edges sabudeureun korsi, on nangtung sisi sareng dina tonggong. Beungeutna kedah disebarkeun sakali deui, saluyukeun jeung, dimana perlu, pencét filler kalawan jarum. Upholsterers akrab jeung sababaraha jenis stitching ujung. Kami bakal ngajelaskeun ngan pangbasajanna. Kahiji maneh kudu ngabentuk edges on juru pikeun nyegah carjer ti ngageser lajeng ngamimitian kalawan stitching munggaran dina 4 cm ti ujung. Jarum kudu diselapkeun jeung leungeun katuhu ti handap ka luhur, jeung jeung kénca squeeze bahan i dina waktos anu sareng miceun unevenness ayapangukuran. Saatos stitch munggaran, urang neruskeun jahit ku mindahkeun ti kénca ka katuhu jeung lempeng, 4-6 cm panjang prodevi.
 
Urang mimitian stitching kadua dina jarak ti edges, pikeun 2-2,5 cm pindah ti kénca ka katuhu jeung prodevs sarupa. Ayeuna geus aya jarak silih antara toko individu ukur 2-3 cm. Bari ngaput ku leungeun katuhu, tuluy ku leungeun kénca urang ngabentuk edges na rarata filler nu. Pikeun duanana jahit nu peryogi ngagunakeun tali alus tur kuat sanajan sanggeus 4 - 5 jahitan ti handap sisi pikeun ngaitkeun jahit supados engké, upami perlu, bisa ketang. Kalayan ieu, kami parantos réngsé tapaki handaptatu dina mana ganti baju luhur diterapkeun.
 
Filler teu salawasna bisa disaluyukeun ku kituna sanggeus jahit tina lawon handap sagemblengna datar. Sésana bulges na unevenness dihapus ku upholstery luhur. Nu luhur bentuk ahir upholstery ogé bisa dibentuk ku upholstering. Ku alatan éta, lapisan anyar filler kudu ditempatkeun dina lapisan handap. Ieu mastikeun lemes sareng permukaan datar tina upholstery. Kahiji, anjeun kudu ngeusian dina depressions nu dijieun salila jahit edges na stitching, lajeng lapisan anyar filler disimpen dina ketebalan 2-3 cm. Pikeun tujuan ieu éta pangalusna ngagunakeun bulu halus, latisel atawa bahan busa. Dina lapisan filler on dina tungtungna, lapisan ipis tina katun wol jeung edges of lapisan ieu kudu ditempatkeun merata nyelapkeun handapeun bahan keusikan pikeun nyegah pangisi engké tembus kana lawon tina "kain jati".
 
Tugas salajengna nyaeta nempatkeun kaen pinding on scro nutina Molin. Cara pangbasajanna ngalampirkeun lapisan ieu jeste stitching pikeun tepi. Tailored molino, anu dimensi cocog beungeut upholstered, kudu pulih dina edges pikeun kira-kira 1 cm sarta nyepetkeun kana opat juru kalawan pin bagian upholstered. Lajeng align korsi nu taliti, malah mungkin diuk di dinya, guna molino taat ogé kana upholstery sarta tightened deui ku pin. Molino lengkep datar, tanpa kedutan, kudu sewn pikeun edges kalawan jahitan kabuka.
 
Pangsaéna. nyaeta upholstery sarta ditutupan ku hal ti sisi handap bahan anyaman padet pikeun nyegah partikel ragrag kaluar filler jeung kukituna soiling lantai.
 
Ayeuna karya internal parantos réngsé sareng urang tiasa sumpinginuman palapis. masang upholstery nu. Mimiti anjeun peryogi lawon motong kana ukuran diperlukeun tur manteng ogé dina tabél supados henteu manteng sareng nyiptakeun langsung saatos instalasi creases. lawon stretched kudu disimpen dina beungeut cainutupan eta jeung masang hiji paku ka unggal opat juru. Lajeng nyepetkeun dua sisi ku paku, sarta dina sisi sabaliknapikeun tighten jeung pencét jeung leungeun urang. Nalika tightening na Alignment kudu dimimitian ti tengah ka edges pikeun nyegah creases. tightening kudu nuluykeun nepi ka beungeutna rata. Di juru lawon kudu dikumpulkeun ambéh tilep malah na diolah ku padagang disumputkeun. Perhatosan! Surface ogé diperlukeun di dieu janten datar.
 
Upami urang hoyong nempatkeun hiasan dina edges handap korsi nu string, mangka fastening lawon kudu dipigawé tanpa pomulih, ie kuku eta kalawan paku upholstery pikeun kai pigura jeung nutupan sakabéh sabudeureun kalayan rubak dipikahoyong. Lamun urang hayang urang make paku hiasan, lawon kudu napel ka bagian handap pigura ambéh sabagian pulih tina ujung lawon kalayan rubak kira-kira 1 cm sarta dipaku ogé kalawan paku upholstery. Dina tungtungna, urang nyelapkeun hiasan di sapanjang ujung handap paku, mastikeun yén aranjeunna dina jarak anu sarua.
 
Upholsteri panto
 
Upholstery tina panto aya dina finish konstruksi maranéhanananu bisa dilakukeun ku dua cara. Hiji cara merlukeun yén panto, nu urang rék upholster, sagemblengna datar, sabab upholstery nu lajeng bisa ditempatkeun langsung dina beungeut cai panto.
 
bahan diperlukeun
 
Insulasi: bahan busa lemes, plat ketebalan 20-30 mm dimensi nu cocog jeung dimensi panto (jigana tina sababaraha lembar). Lapisan: lemes, elastis skalawan diménsi anu 10 cm leuwih badag batan dimensi panto. Lem: jenis lem bahan sintétik gancang-drying. paku. wallpaper paku hiasan, ngalereskeun kuku haseup 16x16 (gbr. 1, bagian a.)
 
Gagang panto sareng konci lambar logam kedah dibongkar teras cabut aranjeunna sarta nempatkeun eta dina posisi horizontal. Ngagambar ku pensil pigura ku 1,5 cm ti ujung (gbr. 1, bagian b). Upholstery upami hoyongAnjeun ngan ukur sisi panto anu nuju ka pigura, teras sateuacanna saméméh handles nu dibongkar, panto kudu ditutup sarta whitenedcicing gigireun pigura sajauh upholstery bakal balik. Ti tanda ieu pikeun Pigura anyar kedah digambar 1,5 cm nuju ka jero. Piring motong bahan busa persis nurutkeun diménsi Unit ieupigura sareng potong tempat lambaran konci dina éta (gbr. 1, bagian s). Urang peryogi permukaan panto sareng permukaan papan busanutupan kalayan lem jeung taliti nempatkeun bahan busa dina bodastempat awéwé jeung lem (gbr. 1, bagian d.).
 
upholstery panto
SLIK 1
 
Lajeng kudu disebarkeun ku lem (ku raising edges). sisi dewan busa jeung beungeut handap panto gigireun pigura dina rubak 3 cm (gbr. 1, bagian e). Urang kedah ngadagoan lem pikeun "nyekel" saeutik ku alat datar (Contona ku obeng lega) taliti pencét tur saluyukeun handap ujung bahan busa lajeng lem eta (gbr. 1, bagian f.) Bahanna kedah disimpen dina dasar anu disiapkeun ku cara ieu linings langit, tighten tur ngalereskeun unggal 5 - 10 cm kalawan paku, ku kituna paku anu disetir dina ngan satengahna. Teras rok dipotong, nyésakeun 1 cm tina anu ditarik okvrra (gbr. 1, bagian g).
 
Dina konci, ujungna dipotong sakedik, teras tempat gagang sareng bukaan dipotong tina konci (gbr. 1, bagian h.) Langit dibereskeun di sisi handap ku gluing lajeng mounts lambaran konci. Nyepetkeun kuku kudu dibawa kaluar individual (buah ara. 1, bagian i.) Sarta terus balik edges rok jeung tighten deui ngalereskeun nepi ka satengah kalawan paku disetir dina. Sanggeus ieu, kalawan continuumtapi nyabut paku fixing, paku hiasan kuku (gbr. 1 bagian j) Mimiti anjeun kedah ngalereskeun sudut. Jarak maksimum antara huluna paku bisa jadi 1-2 mm. Care kudu dilaksanakeun pikeun mastikeun yén ujung téh lemes, atawa paku, ulah aya di luar pigura ditandaan.
 
Lamun beungeut panto teu datar tapi boga indentations, ketokbedah kudu dipigawé dina dasar husus. Tambahan diperlukeun bahan pikeun metoda ieu operasi nyaéta: triplek atawa dewan kai serat kalayan ketebalan 3-5 mm pikeun pelat dasar kalayan diménsi pikeun po 3 cm leuwih leutik batan dimensi panto. Cap mengikat: benang linen atawa tali ipis, tombol hiasan jeung omotom langit.
 
upholsteri
SLIK 2
 
Kahiji, perlu dina dasar sarta dina dewan dijieunna tina bahan busa ngagambar grid pikeun nempatkeun tombol (jarak antara aranjeunnagaris horizontal kudu 10 cm, sarta garis vertikal 7,5 cm). Liang kudu dibor di simpang garis ieu dina plat dasar kalayan diaméter 5 mm, sarta bukaan dina dewan dijieunna tina bahan busa diaméterna 30-40 mm. Bubuka dina papan busaurang tiasa nyebor jala ku punch kulit (atanapi henteuna ti éta, kalawan kapang pikeun scones kalawan edges seukeut kalawan tekanan sarta péngkolan Gbr. 1, bagian k.) Saatos pangeboran liang kudu foamed lem bahan (tanpa gluing edges), nempatkeun ujung na Ngalereskeun ujung satengah jalan ku paku hammered. Benang linen anu kuat kedah diselapkeun kana liang kancing nganggo awl pikeun jahit atanapi benang jarum kalayan dua titik ngaliwatan bukaan - (gbr. 2). Saatos nyelapkeun kancingna, senarna kedah ditutupan paku anu disetir dina satengah lajeng hammered di kuku pikeun ngalereskeun aranjeunna. Ayeuna urang tiasa nyandak kaluar kuku kalawan nu langit dibereskeun sarta nyepetkeun pelat base kalawan screws pikeun panto. Operasi salajengna sami sareng anu dijelaskeun sateuacana. Urang bakal ngahontal éfék sarupa lamun meuli specials paku, huluna urang jas kalawan skairen. Kami ngagambar dina rok nganggo kapur tukang ngaput net, urang Pierce titik pakait jeung awl jeung palu kuku jeung alat ka jero nu dipikahoyong. 
 
 

Artikel nu patali