Rimeso

Rimeso e ngushtë

Rimeso shërbimi

Rimeso shërbimi:

  • Veshje e drurit, kompensatës (MDF), kartonit të chip, kartonit të fortë dhe të gjitha materialeve të tjera me porosi
  • Prerja e rimesove me gërshërë
  • Bashkimi/qepja e fasetave
  • Ngjitja e fasetave në një shtyp të nxehtë
  • Rimeso me fletë dere
  • Venierimi i dyerve të kuzhinës
  • Venierimi i tavolinave dhe mobiljeve të tjera të paneleve

Shërbimi i rimesimit kryhet tërësisht nga prerja me gërshërë e deri te bashkimi/qepja e fanerit dhe ngjitja në presës të nxehtë. Ne gjithashtu ofrojmë shërbime ngjitje/përfundimi për fletët e dyerve, kornizat e dyerve dhe sipërfaqe të tjera të sheshta

Qepja dhe bashkimi i fasetave bëhet sipas porosisë së klientit.  

Per informacione shtese na kontaktoni ne telefon ne nr (+ 381) 063 503 321