Cnc

Prerje dhe gdhendje me CNC

Prerje dhe gdhendje me CNC

Performanca e sherbimeve prerje (prerje) dhe gdhendje mbi materialet e drurit dhe panelit - Sombor

Dizajni i saktë kompjuterik duke përdorur softuer të specializuar, makina dhe vegla cilësore na lejojnë të përfshijmë në ofertën tonë cnc punim druri.

Për të dëshiruar gravure i prerje ju mund të merrni këshillat tona ose të paraqisni idetë tuaja.

Ne gjithashtu ofrojmë shërbime të spërkatjes.

 

Per informacione shtese na kontaktoni ne telefon ne nr (+ 381) 063 503 321

Këto janë vetëm disa nga punimet tona