Prerja e chipboard

Sherbim per prerjen e chipboard, mdf, kompensate...

 

Shërbimi i prerjes së pllakave dhe kompensatës. Shpejtësi dhe saktësi e lartë e prerjes së materialit.

Prerje MDF, kompensatë, chipboard, MDF me rimeso dhe materiale të tjera me bazë druri. Softuer optimizimi për konvertimin e pjesëve prerëse në mënyrën më efikase dhe ekonomike të prerjes. Me prerje precize duke përdorur prerëse paraprake, arrihet cilësi e jashtëzakonshme e prerjes (pa gërvishtje) dhe saktësi me një tolerancë prej 0,2 mm ose më të mirë.

Planifikimi efektiv mund t'ju kursejë kohë, të eliminojë mbeturinat e tepërta dhe të zvogëlojë kostot. Na dërgoni listën tuaj të pjesëve për të prerë dhe ne do të bëjmë të gjithë punën për ju. Materiale cilësore me çmime të përballueshme. Zbritjet zbatohen për porositë më të mëdha. Kompletoni shërbimin "cut-to-measure" nga stoku i magazinës.

Prerje precize: Kompania Savo Kusić ka krijuar një reputacion për prerje precize për shumë vite. Shërbimi "i prerë sipas masës" përdor pajisje dhe softuer të nivelit të lartë, duke rezultuar në toleranca të shkëlqyera dhe një përfundim me cilësi shumë të lartë.

Më shumë se thjesht "prerje në madhësi": Ne jemi një nga prodhuesit kryesorë të mobiljeve të bëra nga MDF, kompensatë, chipboard, pllaka OSB dhe materiale të tjera me bazë druri. Kjo do të thotë që klientët tanë marrin një shërbim me një ndalesë, materiale cilësore, këshilla të ekspertëve dhe vlerë të madhe.

Oferta të shpejta "të prera sipas masës": Për të marrë një ofertë, thjesht na dërgoni listën tuaj të prerjeve - ne do ta fusim atë në programin tonë të optimizimit të bazuar në kompjuter dhe do të llogarisim mënyrën më efikase dhe efektive për të përpunuar porosinë tuaj.

Ne gjithashtu mund ta fusim kartonin tuaj të prerë në bordurë sipas dëshirës tuaj. Më shumë informacion në faqe Shërbimi i kantonimit