Kanting

Shërbimi i kantonimit

Shërbimi i kantonimit

Ne kryejmë bordurë makine drejtkëndëshe të shërbimit të kartonit të chip dhe materialeve të tjera të dërrasave. Lidhje buzësh me shirita ABS dhe PVC, si dhe shirita buzësh me rimeso. Klientët e Kashit janë persona juridikë si dhe persona fizikë të cilët janë angazhuar në rinovimin dhe rifreskimin e pavarur të ambienteve dhe mobiljeve të tyre. Në Trakogje, bordet e dërrasave janë gjithashtu me mbulesa druri, gjë që është veçanërisht interesante në prodhimin e dyerve dhe tavolinave, ku kërkohet përpunimi, rrumbullakimi dhe profilizimi i mëvonshëm i skajeve të materialit.

  • Skajet e chipboard, kompensatë, dhe materiale të tjera fletë
  • Mbushje me makina para-frezimi - heqja e skajeve të rreckosura
  • Ngjitja e kallëpeve prej druri në materiale buzësh
  • Aplikim me cilësi të lartë të ngjitësit në të gjithë sipërfaqen e koshit - për forcë dhe ngjitje maksimale
  • Përpunimi dhe profilizimi i të gjitha skajeve në material (sipër, poshtë dhe përpara)
  • Mundësia e kasetave me shiritin tonë, si dhe tuajin
  • Trashësia maksimale e materialit të skajit është deri në 45 mm

Çmimi i kontingut formohet për metër. Për çmimin, na telefononi ose na kontaktoni me email.

Per informacione shtese na kontaktoni ne telefon ne nr (+ 381) 063 503 321 ose në [email mbrojtur]