Bluarje

Shërbime bluarjeje të sipërfaqeve të sheshta

Shërbime bluarjeje të sipërfaqeve të sheshta me kaliper

Nëse keni nevojë për lëmim dhe nuk keni pajisje profesionale për lëmimin e drurit, atëherë ne mund t'ju ndihmojmë. Kryejmë lëmimin me makinë të sipërfaqeve të mëdha me smerilues - kaliper me sipërfaqe të rrafshët, por kemi edhe shumë pajisje të tjera profesionale të lëmimit për t'ju ndihmuar me nevojat tuaja. Shërbimi ynë i lëmimit bazohet kryesisht në lëmimin e drurit, por ne gjithashtu bëjmë rërë chipboard, MDF dhe materiale të tjera dërrase. Nëse keni një derë kuzhine, dhomë ose derë hyrëse dhe keni nevojë për smerilim cilësor dhe të shpejtë, në mënyrë që të vazhdoni punën tuaj, atëherë ne mund t'ju ndihmojmë.

Klientët tanë që përdorin shërbimet tona janë kryesisht zdrukthëtarë, por ne ofrojmë edhe shërbime të lëmimit për privatët që kanë vendosur të freskojnë vetë mobiljet e tyre (tavolina, kuzhina...). Pas bluarjes, ne mund t'ju ofrojmë shërbimet e lyerjes dhe llakimit.

Per informacione shtese na kontaktoni ne telefon ne nr (+ 381) 063 503 321

Nëse ende vendosni të lyeni vetë drurin, mund të udhëzoheni Udhëzimet e lëmimit