Besim

Filozofia jonë e biznesit bazohet në besimin dhe thjeshtësinë e komunikimit

Afatet

Respekt për kohën dhe takimet e dakorduara

Detajet

Ne i kushtojmë vëmendje të veçantë detajeve që janë të rëndësishme për klientët tanë

Ne besojmë se produktet tona përfaqësojnë vlerat tona

Kompania “Savo Kusić” është themeluar në vitin 1997 me aktivitetin e prodhimit të mobiljeve.

Prodhimi i mobiljeve të bëra me porosi nga druri i ngurtë si dhe nga materiali i paneleve, chipboard ose kompensatë si dhe nga MDF. Mobiljet tona mund të vishen edhe me susta sipas kërkesës së klientit.

Ato dalin nga linja e prodhimit të punëtorisë së zdrukthtarisë Savo Kusić kuzhinë, dhomat e ndenjes, dhomat e gjumit, dhoma e femijeve, korridoret, tabelat, karrige, dhoma ngrënie, elementet e banjës, vitrinë, dera, dritaret, shtretërit, kushinetat, porta anfort, gardhe, shkallët, zdrukthtari me hark, kallëpe, garderoba, Regali, dollapët, raftet, komodinë i copë mobilje
Cilësia e prodhimit të mobiljeve është në nivelin më të lartë. Produktiviteti i prodhimit ndjek të gjitha tendencat evropiane në prodhimin dhe tregtimin e mobiljeve.

Parimet themelore të prodhimit të mobiljeve janë në tharje druri me tharëse kondensimi kontrolli i të cilave është absolutisht i kompjuterizuar. Pas tharjes së drurit, bëhet ngjyrosja me bazë uji, ndërsa produktet e gatshme lyhen me llak poliuretani dhe nitro në punishten "Savo Kusić". Llakimi bëhet në dyqanet profesionale të llakut, të dizajnuara për dru.

Produkti kryesor është mobilje e bërë me porosi nga: dru lisi, dru ahu (i avulluar dhe i thjeshtë), dru hiri, dru panje, arre, pishë e bardhë dhe e zezë, bredhi, bredh, sofër, dru dardhe...

brendshme moderne

 

 

 

Organizata që ne mbrojmë është një organizatë "me mendje të hapur". Mund të themi se jemi rritur në një kompani moderne, e cila ndjek risitë në fushën e projektimit dhe përpunimit material. Softueri modern përdoret për t'u ofruar klientëve tanë një pamje të plotë 3D të ambienteve të tyre, përpara se pjesët e mobiljeve të hyjnë në procesin e prodhimit.

 


kuzhinë 3d

 

 

Secili nga klientët tanë e sheh projektin e tij në 3D përpara se të realizohet. Klienti është gjithmonë në gjendje të shprehë dëshirat ose kërkesat e tij të veçanta