vitrinë

Vitrina prej druri

Vitrina prej druri të bëra me porosi

Prodhimi i drurit vitrinë për dhomat e ndenjes, vitrinat e dhomës së ngrënies, vitrinat e televizorit... Vitrinat janë një nga pjesët tona të preferuara të drurit, ku na pëlqen të tregojmë tonat Krijimtaria i aftësitë.

Duke qenë se ne mund të dizenjojmë një vitrinë sipas matjeve tuaja dhe të përshtatim stilin me ambientin tuaj (dhomë ndenje, dhomë ngrënie, dhomë...), ne prodhojmë vitrinë moderne me sipërfaqe të sheshta (të njohura apartament dizajn) dhe janë bërë kryesisht nga materiali i ngjitur së bashku nga disa shtresa kompensatë dhe një skelet i fortë, por edhe vitrina prej druri të fortë, ku theksi vihet te masiviteti dhe pasuria e drurit si material.

Vitrinat prej druri mund të bëhen nga disa lloje materialesh, gjë që përcakton në masë të madhe vetë çmimin.

Përveç materialeve, ngjyrat mund të zgjidhen edhe nga grafiku standard i ngjyrave RAL.

Në galerinë tonë ka vetëm disa nga vitrinat tona të bëra me dru të fortë dhe material panelesh.