Tabelat

Tavolina prej druri

Tavolina prej druri të ngurtë dhe materiale panelesh

Prodhimi i tavolinave prej druri

Tavolina prej druri, prej druri te forte dhe materiale panelesh, per dhoma ndenje, ngrenje, tavolina kuzhine, tavolina zyre, tavolina, tavolina tv...

Me një dizajn unik dhe një qasje serioze në prodhimin e tavolinave, ne arritëm të tërheqim vëmendjen tek ne dhe të kënaqim të gjithë ata që vendosën të na besojnë hapësirën e tyre.

Tavolinat tona do të jenë një dekorim i dhomës tuaj të ndenjes apo i ndonjë dhome tjetër, por në të njëjtën kohë do të keni një mobilie serioze, e cila nxjerr në pah soliditetin. Hidhini një sy disa prej punimeve tona