Shtretër

Shtretër druri

Prodhimi i shtretërve

Bërja e shtretërve prej druri të të gjitha dimensioneve për dhomat e gjumit, dhomat e fëmijëve, si dhe krevate marinari dhe krevate dopio

Pas nesh është një përvojë e madhe në prodhim shtretër me porosi. Dëshmitë e shumë klientëve të kënaqur që tani flenë në shtretërit tanë në shtëpitë e tyre, apo atyre që flinin në shtretërit tanë në një nga motele, na japin detyrën të vazhdojmë me traditën e mirë të bërjes. cilësi, shtretër të fortë, jetëgjatësi të gjatë.