Shkallët prej druri

Prodhimi i shkallëve me porosi nga druri i fortë

Shkallët e bëra me porosi

Prodhimi i shkallëve prej druri të ngurtë - masiv.

Furniture "Savo Kusić" prodhon shkallë të brendshme prej druri dhe kangjella shkallësh në përputhje me standardet më të larta, duke siguruar cilësinë e materialeve, duke i kushtuar vëmendje të veçantë cilësisë së montimit (montimit) të shkallëve. Përveç mbulesave standarde për shkallët e betonit, prodhohen shkallë për papafingo, shkallë me konstruksion vetë-mbështetës dhe shkallë të tjera.
  • Prodhimi i një shkalle të plotë: 
  • Shkallët për papafingo
  • Struktura vetëmbështetëse
  • Kolona për shkallë - bedel
  • Treadmills
  • Kangjella për shkallët
  • Kapni parmakët
  • Mundësia e zgjedhjes së të gjitha nuancave të ngjyrave dhe llaqeve.
  • Shkallët prej druri
  • Shkallët e bëra me porosi

Sipas teknikës tharje e drurit të papërpunuar dhe metoda e montimit të shkallëve, shkallët Savo Kusić pushtojnë tregun si një produkt që është lider dhe vendos standarde në fushën e shkallëve cilësore, me një jetëgjatësi shumë të gjatë shërbimi.

Ju ndoshta keni shpesh mundësinë të ndjeni një zhurmë kërcitëse kur ecni në hap ose mbani parmakët pemë ose boshllëqe nën shkel, të cilat janë rezultat i montimit të keq ose përdorimit të materialit inferior në montim. Për fat të keq, ndodh që kompanitë që prodhojnë shkallë, shpesh përfitojnë nga papërvojë e klientëve dhe përpiqen t'i mbajnë çmimet e kostos sa më të ulëta, për të rritur fitimet e tyre.

Përpjekja që ne investojmë vazhdimisht për të bërë shkallët mund të shihet nga dora e parë në bukurinë dhe përshtatjen brendshme, por vlera e tij e vërtetë do të pasqyrohet vetëm në vitet në vijim, si një produkt që është krijuar për të qëndruar.

Shkallët prej druri të zdrukthtarisë "Savo Kusić" Sombor janë shkallë për të ardhmen

Kjo faqe përmban vetëm disa nga punimet tona të shkallëve, ndaj ju lëmë ta shijoni