Kuzhina prej druri të ngurtë

Prodhimi i kuzhinave të bëra me porosi nga druri i fortë

Bërja e kuzhinave nga druri i ngurtë

Kuzhina me porosi të bëra prej druri të ngurtë

Ata vendosën të ndërtonin një kuzhinë të re me porosi dhe ta bënin atë nga druri i fortë. Nëse keni vendosur t'ia besoni hapësirën dhe dizajnin tuaj punëtorisë së zdrukthtarisë "Savo Kusić", atëherë mund të themi se keni një ndjenjë të pagabueshme të cilësisë së mirë dhe shijes së rafinuar.

Ne gjithmonë insistojmë kryesisht në përdorimin e materialit cilësor të tharë, e po kështu edhe në rastin e bërjes së kuzhinave nga druri. Druri i nënshtrohet kontrollit të cilësisë në disa faza, përpara se të inkorporohet në elementët e kuzhinës. Në radhë të parë merret parasysh thatësia e drurit, d.m.th. në vetë procesin e tharjes, sepse lloje të ndryshme druri trajtohen në mënyra të ndryshme dhe dinamika që i nevojitet një druri të veçantë nuk duhet të vihet në dyshim. Tek ne, dinamika përcaktohet nga kompjuterët dhe mundësitë për të ndodhur një gabim minimizohen. Vetëm kështu i tharë, druri mund të vazhdojë rrugën e tij drejt instalimit në kuzhina dhe elementë kuzhine prej druri të ngurtë, nëpërmjet një kontrolli vizual të mëparshëm.

Duke qenë se kuzhinat prodhohen nga lisi, hiri, ahu, panja, arra dhe qershia, njohuritë që zotërojmë gjatë përpunimit shumëvjeçar të llojeve të ndryshme të drurit, na mbajnë në krye për sa i përket njohjes së proceseve teknologjike në fushën e kuzhinës së masivit. prodhimit dhe na jep të drejtën të pretendojmë se kuzhina juaj do t'i rezistojë me sukses kohës dhe do të jetë gjithmonë brenda kufijve të cilësisë së projektuar.

Në këtë faqe, ka vetëm disa nga punimet tona të kuzhinës me dru të fortë (masive), ndaj jua lëmë t'i shijoni.

Përgatitja e projektit konceptual të kuzhinës

Montimi i kuzhinës