Kuzhinat e bëra nga MDF, chipboard - Univer

Prodhimi i kuzhinave nga kompensatë dhe chipboard

Prodhimi i kuzhinave nga kompensatë (MDF) dhe chipboard

Kuzhina të bëra me porosi nga MDF dhe chipboard

Ndërtimi i kuzhinave të bëra nga kompensatë (panele MDF) dhe materiale të paneleve - chipboard, kërkon planifikim të kujdesshëm, veçanërisht matje precize, në mënyrë që të Kuzhina dhe elementët e planifikuar të kuzhinës ishin sa më mirë të jetë e mundur të integruara në tërësi dhe nuk do të kishte asnjë disharmon brendshme. Çdo modifikim i mëvonshëm, që vjen nga sipërfaqësia në punë, prish harmoninë e hapësirës suaj dhe rrëzon tërësinë e imagjinuar. brendshme.

Prandaj, në procesin e projektimit të kuzhinave të bëra nga kompensatë (mdf) dhe chipboard (por edhe në prodhimi i kuzhinave me dru të fortë), ne dalim në fushë dhe bëjmë matjet tuaja të detajuara brendshme, si dhe foto të hapësirës nga vendi i ngjarjes dhe ne mundohemi të dizajnojmë kuzhinë i përshtatet hapësirës dhe shijes tuaj. Qëllimi ynë është që ju Kuzhina i qepur, siç na pëlqen të themi, duket “i reduktuar”, por mbi të gjitha, në vitet në vijim do të jetë këmbëngulës dhe brezat do të nxjerrin prej tij cilësinë e investuar në të.

Të mësuar nga përvoja dhe praktika e pasur në këtë industri, ne e dimë se njerëzit që blejnë të reja pjesë të mobiljeve, ata pothuajse gjithmonë kanë frikë se nëse porosisin një kuzhinë të bërë nga kompensatë (mdf) ose kompensatë dhe ato janë me ngjyra të theksuara dhe të forta (p.sh. e kuqe, blu, portokalli...) që cilësia e përfundimit (lëmimi, lyerja, lyerja). ..) të jenë më të dobëta dhe si pasojë dëmtimet dhe parregullsitë e mundshme të jenë më të dukshme.

Prandaj, në pjesën e prodhimit përgjegjës për përfundimin e kuzhinave nga kompensatë dhe kompensatë, të zhvilluara sipas standardeve evropiane, zejtarët tanë me pajisje profesionale kanë për detyrë të kalojnë kontrollin tonë të brendshëm dhe të largojnë çdo dyshim.

Në këtë seksion mund të gjeni punimet tona të kuzhinave të bëra nga kompensatë dhe kompensatë, ndaj jua lëmë ta shijoni.