Kuzhina me porosi

Bërja e kuzhinave të bëra me porosi nga druri i ngurtë, chipboard dhe MDF (MDF)
Kuzhina të bëra me porosi të bëra prej druri të fortë-lisi
ahu, hiri, arra
Bërja e kuzhinave të bëra me porosi nga kompensatë
MDF, chipboard

Prodhimi i kuzhinave me porosi

Keni nevojë për një kuzhinë cilësore me porosi? Pse të rrezikoni?

Me shumë vite përvojë dhe kreativitet në prodhimin e mobiljeve, ne mund t'i kthejmë dëshirat tuaja në realitet. Nëse keni një ide se çfarë lloj kuzhine dëshironi, jini të sigurt se ne mund ta kthejmë atë në një produkt të përfunduar. Por nëse nuk keni një ide, ne mund t'ju ofrojmë një ose më shumë variante falas. Vijmë në adresën tuaj, bëjmë matje të sakta të hapësirës dhe ju ofrojmë një zgjidhje konceptuale kuzhina me dru të fortë, universitet ose mediapan. Avantazhi i këtij lloji konstruksioni është se nuk keni asnjë milimetër hapësirë ​​të papërdorur, si dhe përfitoni funksionalitetin dhe bukurinë maksimale të kuzhinës tuaj.

Kuzhinat me porosi, të cilat ne i prodhojmë, janë prej druri të cilësisë më të lartë, pa nyje (dru CPC). Druri që ne përdorim për prodhim, thahen në tharëse kondensimi të kompjuterizuara profesionale, të projektuara ekskluzivisht për këtë qëllim.

Vëmendje e veçantë i kushtohet bashkimit dhe ngjitjes së saktë të elementeve të kuzhinës, gjë që garanton një jetëgjatësi të gjatë shërbimi të elementeve, gjë që lejon gjithashtu kuzhinën tuaj të duket gjithmonë e freskët.

Lyerja e kuzhinës bëhet në bojëra profesionale, në ngjyrën e zgjedhjes suaj. Lyerja bëhet duke aplikuar tre shtresa bojë, dhe në mes bëhet lëmimi i imët.

Secila nga kuzhinat tona kalon në të gjitha këto procese dhe rezultati është një kuzhinë moderne, funksionale, me cilësi të lartë, jetëgjatë dhe një vend ku gatimi juaj do të kthehet në kënaqësi.