Hapësirë ​​druri 87 mm

Profili 87x80mm

Me kërkesë mund të prodhojmë dritare 100% prej druri me qepalla klasike prej druri, në vend të atyre prej alumini. Për një pamje të përfunduar me stil, ne ofrojmë zgjidhje individuale të përshtatura për ndërtesën tuaj në bashkëpunim me arkitektë dhe marangozë. Aksesori i mbrojtjes nga shiu mund të ofrohet në një ngjyrë që përputhet me ngjyrën e dritares në spektrin RAL. Ju keni lirinë për të zgjedhur ngjyrat: nëse dëshironi, mund të zgjidhni ngjyra të ndryshme për pjesën e jashtme dhe të brendshme.

Karakteristikat:

Trashësia e profilit:

87x80mm
Materiali:
Dru i thatë i laminuar me tre shtresa
Lidhje:
Ngjitja dhe ngjitja e profileve me ngjitës të papërshkueshëm nga uji të klasës D4
Mbrojtja:
Katër shtresa mbrojtëse. Impregnim, izolim dhe lyerje përfundimtare në dy shtresa. Ngjyra e zgjedhjes së investitorit
Pranga:
Sistemi i prangave Maco
Syzet:
Xhami me emetim të ulët izolues të nxehtësisë i mbushur me argon, xhami me dy ose tre shtresa 
Detaje:
Gjerësia e krahut të krahut/Stoke 117mm, Gjerësia e shtyllës së mesme 132mm, Gjerësia e përplasjes së poshtme horizontale kërcelli/i cekët 133mm

Efikasiteti energjetik

Simbolet Uf, Ug dhe Uw tregojnë përçueshmëri termike.
Një vlerë më e ulët do të thotë përçueshmëri më e ulët dmth. izolim më i mirë.

Përçueshmëri totale termike

Total
përçueshmëri termike

Përçueshmëria termike e profilit

Përçueshmëri termike
profili

Përçueshmëria termike e profilit prej druri

Përçueshmëri termike
xhami me dy shtresa

Përçueshmëri termike e xhamit me tre shtresa

Përçueshmëri termike
xhami me tre shtresa

Galeria

Ngjyrat e drurit

Lives

Lives

Lisi

Lisi

gështenjë

gështenjë

Palisandër

Palisandër

Larshi

Larshi

Qershia

Qershia

Wenge

Wenge

Ulliri

Ulliri

Kjo Qershi

Qershi e errët

Leshnik

Leshnik

E gjelbër

E gjelbër

Shën Gjelbër

Jeshile e hapur

Bordo

Bordo

sofër

sofër

Blu

Blu

Siva

Siva

Ant.Arre

Arrë antike

Nandi

Nandi

Pa ngjyrë

Pa ngjyrë

bela

bela

Lloji i drurit

Ndarja e xhamit

Efikas ne energji

Zdrukthtari që kursen para

Garancia e produktit

Garancia e produktit

Garanci për të gjitha produktet

Mbështetje 24/7

Mbështetje 24/7

Mbështetje super e shpejtë 24/7 për ju