Dritare prej druri

Prodhimi i dritareve prej druri

Profili IV 68

Dritare prej druri 68

Profili IV 76

Dritare prej druri 76

Profili IV 78

Dritare prej druri 78

Profili IV 87

Imazh

Dritare e dyfishtë

dritare e dyfishtë

Dritare dhe dyer ballkoni

Prodhimi i dritareve dhe dyerve të ballkonit prej druri

Organizata kujdeset për tendencat e reja dhe ne vazhdimisht investojmë në teknologji të reja dhe vazhdimisht përmirësojmë proceset tona teknologjike. Organizata jonë mbulon të gjitha zinxhirët në gamën e prodhimit të dritareve, nga tharja e drurit në tharëse druri të kompjuterizuara, deri te llakimi dhe instalimi përfundimtar.

Ne ofrojmë sistemet e mëposhtme prej druri:
- Anoni dhe ktheni dritaret dhe dyert
- Sisteme rrëshqitëse të shkëputshme
- Sistemet e harmonikës
- Sisteme ngritëse dhe rrëshqitëse 

Karakteristikat e dritareve prej druri:
  1. Lagështia e drurit midis 10% dhe 13% thahet në një tharëse kompjuteri
  2. Elemente të ngjitura me tre shtresa
  3. Xham i dyfishtë/trefishtë

  4. Frymëmarrje e dyfishtë trishtimi
  5. Silikoni rreth xhamit
  6. Ngjitës i papërshkueshëm nga uji për dru
  7. Bojra dhe llaqe - llak që është në gjendje të "punojë" së bashku me dru

  8. Pajisjet e dritareve Maco dhe AGB
  9. Pikatore cilësore

Opsionale: Pragu i ulët i tranzitit, dorezat dhe bravat e sigurisë, sbarriere zhurme (antifon), xhami vakum, xham sigurie pamplex, xham antiplumb dhe i kalitur, xhami i mbushur me argon, xhami me emetim te ulet...

Lexoni më shumë rreth filozofisë sonë të prodhimit të dritareve në faqe DRITARET

Çmimet e dritareve

me një krahë

Dritare prej druri me një krah

me dy krahë

Dritare e varur dyshe prej druri

Me tre krahë

Dritare prej druri me tre fletë

Çmimet e dyerve të ballkonit

me një krahë

Dere ballkoni prej druri me nje flete

me dy krahë

Dera e ballkonit me dy flete prej druri

Me tre krahë

Dera e ballkonit me tre fletë, tre fletë