Dritare alumini prej druri 87 G

Profili 87x80mm G

Ky profil është një version i përmirësuar i profilit 68 mm Eurofalc/Euronut. Me trashësinë e re prej 70 mm, ky profil përbëhet nga elementë cilësorë të laminuar me tre shtresa. Druri është në vetvete një izolues i shkëlqyer termik, prandaj dritarja 70x81 mm me gomat e saj mbyllëse të dyfishta dhe xhamit me emetim të ulët izolues të nxehtësisë siguron izolim maksimal të nxehtësisë dhe zërit.

Karakteristikat:

Trashësia e profilit:

87x81mm
Materiali:
Dru i thatë i laminuar me tre shtresa
Lidhje:
Ngjitja dhe ngjitja e profileve me ngjitës të papërshkueshëm nga uji të klasës D4
Mbrojtja:
Katër shtresa mbrojtëse. Impregnim, izolim dhe lyerje përfundimtare në dy shtresa. Ngjyra e zgjedhjes së investitorit
Pranga:
Sistemi i prangave Maco
Syzet:
Xhami me emetim të ulët izolues të nxehtësisë i mbushur me argon, xhami me dy ose tre shtresa 

Efikasiteti energjetik

Simbolet Uf, Ug dhe Uw tregojnë përçueshmëri termike.
Një vlerë më e ulët do të thotë përçueshmëri më e ulët dmth. izolim më i mirë.

Përçueshmëri totale termike

Total
përçueshmëri termike

Përçueshmëria termike e profilit

Përçueshmëri termike
profili

Përçueshmëria termike e profilit prej druri

Përçueshmëri termike
xhami me dy shtresa

Përçueshmëri termike e xhamit me tre shtresa

Përçueshmëri termike
xhami me tre shtresa

Galeria

Ngjyrat e drurit

Lives

Lives

Lisi

Lisi

gështenjë

gështenjë

Palisandër

Palisandër

Larshi

Larshi

Qershia

Qershia

Wenge

Wenge

Ulliri

Ulliri

Kjo Qershi

Qershi e errët

Leshnik

Leshnik

E gjelbër

E gjelbër

Shën Gjelbër

Jeshile e hapur

Bordo

Bordo

sofër

sofër

Blu

Blu

Siva

Siva

Ant.Arre

Arrë antike

Nandi

Nandi

Pa ngjyrë

Pa ngjyrë

bela

bela

Lloji i drurit

Ndarja e xhamit

Efikas ne energji

Zdrukthtari që kursen para

Garancia e produktit

Garancia e produktit

Garanci për të gjitha produktet

Mbështetje 24/7

Mbështetje 24/7

Mbështetje super e shpejtë 24/7 për ju