Dritare prej druri/Alumini

Prodhimi i Dritareve prej Druri/Alumini

Profili IV 87

dritare alumini prej druri

Profili IV 87 G

Dritare druri 87 moderne

Profili IV 98

Dritare prej druri 98

zdrukthëtari Dru-Alumini

Prodhimi i dritareve dhe dyerve të ballkonit nga kombinimi i drurit dhe aluminit

Parimi i prodhimit të dritareve dru-alumini bazohet në prodhimin e profileve të cilësisë së lartë që janë prej druri brenda dhe alumini nga jashtë, duke siguruar kështu izolim të lartë të zërit dhe termoizolimit. Druri i përdorur është i laminuar me tre shtresa, me teksturë radiale. Laminimi i drurit largon mundësinë e deformimit, i cili luan një rol të rëndësishëm në prodhimin e mobilieve. Ngrohtësia e drurit brenda siguron një qëndrim të këndshëm dhe të rehatshëm në shtëpi, ndërsa alumini nga jashtë mundëson mirëmbajtje të lehtë dhe mbrojtje të përhershme. Një gamë e gjerë ngjyrash mund të zgjidhet nga grafiku RAL, si për aluminin ashtu edhe për drurin.

Ne ofrojmë sistemet e mëposhtme të aluminit të drurit:
- Sisteme rrotulluese të animit
- Sisteme rrëshqitëse të shkëputshme
- Sistemet e harmonikës
- Sisteme ngritëse dhe rrëshqitëse

Karakteristikat e dritareve të aluminit prej druri:

  1. Lagështia e drurit midis 10% dhe 13% thahet në një tharëse kompjuteri
  2. 3 vula gome
  3. Silikoni rreth xhamit
  4. Ngjitës i papërshkueshëm nga uji për dru
  5. Mundësia e zgjedhjes së ngjyrës së drurit dhe ngjyrës së aluminit veç e veç
  6. Pajisjet e dritareve Maco dhe AGB
  7. Xham i dyfishtë/trefishtë
  8. Rezistencë dhe qëndrueshmëri e lartë
  9. Bojëra dhe llaqe të afta të "marrin frymë" së bashku me drurin

Opsionale: Prag i ulët tranziti, doreza dhe bravë sigurie, xhami kundër zhurmës (antifon), xham vakum, xhami sigurie Pamplex, forca të blinduara të trupit, xhami të mbushur me argon, xhami me emetim të ulët...

Përparësitë themelore të dritareve prej alumini prej druri:

   • Izolim i shkëlqyer i nxehtësisë dhe zërit
   • Ato krijojnë një atmosferë natyrale dhe një qëndrim të këndshëm në hapësirë
   • Lehtë për tu mirëmbajtur
   • Jetë shërbimi jashtëzakonisht i gjatë
   • Stabilitet i mirë
   • Një përzgjedhje e madhe ngjyrash për pjesën prej druri dhe alumini të dritaresLexoni më shumë rreth filozofisë sonë të prodhimit të dritareve në faqe DRITARET

Çmimet e dritareve

me një krahë

Dritare prej druri me një krah

me dy krahë

Dritare e varur dyshe prej druri

Me tre krahë

Dritare prej druri me tre fletë

Çmimet e dyerve të ballkonit

me një krahë

Dere ballkoni prej druri me nje flete

me dy krahë

Dera e ballkonit me dy flete prej druri

Me tre krahë

Dera e ballkonit me tre fletë, tre fletë