sobë

Dhomat e ndenjes, dhomat e gjumit, dhomat e fëmijëve

Hapësira ku zgjoheni i pushuar dhe i freskët!

te femijeve dhoma, do te fle dhomat, Regali, rrëshqitje garderoba. Mundësia për të bërë dhoma gjumi sipas dëshirës plot pemë, MDF,chipboard ose një kombinim i të tre materialeve. Ne mund të dizajnojmë dhomën në varësi të hapësirës tuaj, ku do ta bëjmë hapësirën tuaj maksimalisht funksionale dhe harmonike estetike. Shikoni disa nga punimet tona të dhomave që kemi projektuar dhe bërë për klientët tanë në të gjithë Serbinë, por edhe në tregun e BE-së.

Ne do të bëjmë fillimin tuaj të çdo dite me humor të mirë i pushoi.