Dyer rrëshqitëse

Prodhimi i dyerve rrëshqitëse - druri dhe druri/alumini

Prodhimi i dyerve rrëshqitëse prej druri

Prodhimi i dritareve prej druri alumini

Prodhimi i dyerve - druri dhe druri/alumini

Çfarë merrni ju?

Dritare prej druri në masën që ato janë një dekorim për shtëpinë tuaj, dhe në të njëjtën kohë kanë ndikim në mbajtjen e ngrohtë/ftohjes në shtëpinë apo banesën tuaj. Kjo ju siguron mbyllje superiore dhe xham termik me shumë shtresa, të cilat ne i zgjodhëm që në fillim të prodhimit tonë të dritareve prej druri-dru dhe dru-alumini. Me mbrojtje të lartë ndaj ndikimeve të jashtme, ne mund t'ju garantojmë jetëgjatësi të dritareve tona dhe izolim superior.

Si prodhojmë dritare

Ndikimi i njeriut eliminohet maksimalisht nga procesi i prodhimit dhe saktësia e prodhimit zvogëlohet në të dhjetat e milimetrit nga përpunimi me makinë. Sa e rëndësishme është që prodhimi i dritareve prej druri e bërë sipas masës zhvillohet pa kompromis, për sa i përket përpunimit dhe saktësisë, është kaq e rëndësishme që materiali nga i cili janë bërë dritaret të përbëhet nga druri i tharë me kompjuter me një përmbajtje lagështie prej 10% deri në 13%, që është më vonë. ngjitet në disa shtresa dhe kështu minimizohet mundësia e shtrembërimit. Kjo teknologji përdoret në prodhimin tonë të dritareve prej druri dhe druri-alumini. Natyrisht, për sa i përket standardizimit, ne kujdesemi dhe ndjekim të gjitha trendet botërore në prodhimin e dritareve dhe përfaqësojmë ekskluzivisht profilin e rebatit në euro dhe dritares së arrave euro, i cili është i konfirmuar në nivel botëror.

Kompromiset

A mund ta bëjmë më lirë? Përgjigja është me siguri DA....ALI...

Gjithmonë kur zgjedh një prodhues dritaresh, pyetja e pashmangshme e klientit është: "Dhe sa do të kushtonte". Brenda kompanisë, ne bëmë një hulumtim të vogël në lidhje me çmimin e kostos së dritareve (një çmim që mbulon vetëm kostot tona të prodhimit) dhe dolëm në rezultatin që mund të ofrojmë dritare deri në 35% më lirë... por... Një çmim i tillë do të përfshinte pajisje më të lira në vend të pajisjeve Austriake Maco, të cilat janë sinonim i pajisjeve cilësore. Më pas llak dhe një numër më të vogël shtresash mbrojtëse, në vend të një aplikimi me tre shtresa dhe një llak që është i aftë të shtrihet, d.m.th. të zgjerohet dhe tkurret së bashku me drurin (në varësi të kushteve aktuale të motit). Gjithashtu, nëse do të përdorej druri njështresor ose dyshtresor në vend të drurit të laminuar me tre shtresa...etj.

Duke pasur parasysh politikën e kompanisë, një specifikim i tillë do të ishte i papranueshëm për ne. Ajo që ne i këshillojmë secilit prej klientëve tanë është që (sigurisht nëse është e mundur) të shikojë më shumë veçoritë e përmendura sesa vetë çmimin. Nëse kemi parasysh p.sh. raporti i sipërfaqes së të gjithë murit në dhomën e ndenjes me zonën e hapjeve të dritareve, do të shohim që dritaret zënë një përqindje të konsiderueshme në këtë raport dhe praktikisht ju merrni një zonë të madhe që nuk është mur , i cili duhet t'ju ofrojë termo, siguri, zhurmë dhe çdo izolim tjetër siç ofron Muri.

Pra përgjigja jonë është - Po, ne mund të prodhojmë një dritare si kjo, por nuk është mirë dritare. Duke i qëndruar besnik politikës së tij"JO KOMPROMISË" dhe ne do të prodhojmë dritare me karakteristikat e mëposhtme:

1. Druri i laminuar me tre shtresa - vetëm i strukturuar kështu ka devijime minimale përsa i përket përkuljes

2. Pajisje Maco dhe AGB - sinonime për pajisje cilësore

3. Vtermike me një shtresë xhami  - izolim termik, zë dhe UV

4. Bojra dhe llaqe - llak që është në gjendje të "punojë" së bashku me dru

5. Deventer - Gomë mbyllëse me shumë komponentë, pa efekte memorie

6. Kanalizimi i ujit në hyrje - arkitekturë dhe një formë që nuk ka gropa të panevojshme në të cilat do të mbahej uji

7. Dorezë metalike

Kush porosit nga ne

Ajo që është në favorin tonë është padyshim fleksibiliteti që na jep mundësinë që përveç prodhimit serik të mund të përpunojmë edhe porosi individuale. Pra klientët tanë janë persona fizikë, të cilët mobilojnë shtëpinë apo banesën e tyre, por edhe persona juridikë, për të cilët ne mobilojmë objekte dhe ambiente biznesi.

Praktikisht, që nga fillimi i saj, linja jonë e zdrukthtarisë është tregtuar jashtë vendit. Për këto nevoja krijuam një linjë speciale të zdrukthtarisë në bashkëpunim me partnerët tanë, për tregun e Bashkimit Evropian (SK Fenster) dhe ne po rrisim vazhdimisht numrin e shtëpive private dhe objekteve afariste në të cilat janë instaluar produktet tona.

Materialet natyrore janë gjithnjë e më të përhapura në dizajnin e brendshëm, etj dritaret prej druri po rrisin sërish peshën e tyre në industrinë e ndërtimit. Dritaret dru-alumin janë një kombinim perfekt i pamjes natyrale dhe të bukur (brenda dhe jashtë) dhe me këtë kombinim praktikisht nuk ka nevojë për mirëmbajtjen e dritareve.

Ju mund të shihni çmimet e dimensioneve standarde duke zgjedhur variantin e dëshiruar më poshtë ose çmimet e dritareve të bëra me porosi, klikoni në: - KONTAKTI

Si të zgjidhni gotën e duhur?

Ne kemi përpiluar një tekst që do t'ju ndihmojë të zgjidhni gotën më të mirë për ju. Do të merrni një përgjigje dhe shpjegim konkret, kurseni shumë para, por edhe paragjykimet që kanë 95% e njerëzve do të thyhen.

Lexo më shumë

Çmimet e dritareve

Pema e profilit

Dritare prej druri me një krah

Profili Dru/Alumini

Dritare e varur dyshe prej druri

Çmimet e dyerve të ballkonit

Pema e profilit

Dere ballkoni prej druri me nje flete

Profili Dru/Alumini

Dera e ballkonit me dy flete prej druri

Certifikatat

Certifikatë për pranga
Certifikatë për pranga
Certifikatë për pranga