Dera e përparme

Dyert hyrëse të bëra me porosi nga Druri dhe Dru Alumini

Prodhimi i zdrukthtarisë së jashtme prej druri!

Ne bëjmë ato prej druri ballkon dera, hyrje dera, dritaret, parmakët e oborrit, parmakët e portës...

Jonë zdrukthtari prodhohet nga cilësisë prej druri të tharë, të tharë në tharëset më moderne të drurit. Lidhje precize i mbrojtje superiore nga punimet e drurit nga kushtet e jashtme të motit, ju garanton forcë dhe jetëgjatësi zdrukthtari.