Dera

Dyert e hyrjes, dyert rrëshqitëse dhe dyert e brendshme të dhomave

Dera e dhomës

Prodhimi i dritareve prej druri

Dera e përparme

Prodhimi i dritareve prej druri alumini

Prodhimi i blindave prej druri

Derë prej druri!

Prodhimi i drurit dyer me porosi.

Oferta jonë përfshin dyert e hyrjes dhe dyert e brendshme prej druri të ngurtë. Bëhet fjalë për përpunim jashtëzakonisht të saktë dhe cilësor të dyerve, në prodhimin e të cilave përdoret druri i tharë me kompjuter pa nyje.

Nëse dëshironi një derë për banesën, shtëpinë apo zyrën tuaj, por nuk e keni idenë se si duhet të duket, ne do ta dizajnojmë derën për ju. Dhe pasi të keni bërë, ju mund të zgjidhni ngjyrën e tyre nga paleta jonë e shumtë.

Ne gjithashtu montojmë të gjitha produktet tona. Montimi duhet të kryhet në mënyrë adekuate, në mënyrë që dera të jetë e fiksuar mirë dhe e mbyllur pa asnjë bllokim në stok, por edhe që këto karakteristika të ruhen për vite pas montimit.

Kompania prodhon dyer nga:

  • Derë druri
  • Dyer MDF
  • Dera e chipboard
  • Dyer me rimeso