Materiali

Lëndë drusore e thatë

Zdrukthtari e thatë - shitje dhe servis tharje

Shitje zdrukthëtari e thatë pa nyje të të gjitha përmasave

 

NDËRTIMI I zdrukthëtarJemi ndër të paktët në tregun e Serbisë dhe në tregun e vendeve përreth, të cilët realisht mund të ofrojmë lëndën e thatë të cilësisë më të lartë pa nyje, të thara në tharëse druri të kompjuterizuara profesionale.

Tharja bëhet në tharëset më moderne me kondensim për dru, me kapacitet 80 m3. Programet kompjuterike janë përgjegjëse për ritmin e saktë të tharjes, të krijuar ekskluzivisht për një lloj specifik druri, dhe rezultati i tharjes është thatë, të pashtrembëruara ndertoj, pa mikroçarje. Duke u tharë kështu, ju merrni mobilje cilësoreIshte shkalla e minimizuar e lakimit të produktit të përfunduar dhe pa krimba dhe vezët e tyre, të cilat neutralizohen në vetë procesin e tharjes.

Dushku, Ahu, Hiri, Panja, Arra, Pisha (e bardhë dhe e zezë), Bredh, Bredh, Sofër, Dardhë