Mobilje me porosi nga Savo Kusić

Mundësoni vetes dhe familjes suaj të kaloni kohë cilësore në dhoma që pasqyrojnë jetën tuaj të përditshme dhe lini veten në duart e sigurta të mjeshtrave të mobiljeve Savo Kusić Sombor
E bërë me porosi

mundësia e porositjes me porosi, zgjedhjes së ngjyrës së dëshiruar, llojit të drurit, shkëlqimit të llakut dhe dëshirave të tjera të veçanta.

Cilësia

me ne nuk ka kompromis me cilësinë! Ne kemi zhvilluar një kontroll të brendshëm të cilësisë për çdo proces prodhimi.

Afatet

kapacitete që mund të përgjigjen duke prodhuar sasi të mëdha në një kohë të shkurtër.

Standardet

standardet e konfirmuara. Ne ndjekim të gjitha standardet botërore në përpunimin e drurit.

Shkallët e brendshme dhe kangjella druri. Vetë-mbështetës
struktura, papafingo...

Prodhimi i dritareve prej druri. Druri dhe
dritare druri/alumini

Vitrinë për dhoma ndenjeje, dhoma ngrënie dhe vitrina TV nga
dru i fortë, chipboard, kompensatë

Shtretër të të gjitha madhësive për dhoma, krevate për fëmijë,
krevate marinari...

Prodhimi i dyerve te hyrjes dhe dhomave, me ose pa xham. Dera
dru i fortë dhe kompensatë ...

Dhomat e gjumit, dhomat e fëmijëve, raftet, dollapët me rrëshqitje
uroj dhe mat...

Mobilje druri te jashtme, dritare, ballkon dhe dyer hyrje,
zdrukthtari ndërtimi

Tavolina prej materialesh masive dhe pllakash, për dhomat e ndenjes,
tavolina e ngrenies...

Prodhimi i mobiljeve me porosi. Mobilje pjesë të bëra prej druri të ngurtë, chipboard, kompensatë (MDF)

Karrige zyre, karrige pune, karrige konferencash, tavolina, mobilje metalike

Savo Kusiq Mobilje me porosi

E keni të vështirë të gjeni mobilje cilësore me porosi? Mundësoni vetes dhe familjes suaj të kaloni kohë cilësore në dhoma që pasqyrojnë jetën tuaj të përditshme dhe lërini vetes besimin e mjeshtrit të mobiljeve Savo Kusić Sombor.
Përmes punës dhe përvojës, kjo kompani ka më shumë se një dekadë që rrënjos besimin tek klientët tanë, duke dëshmuar se ne jemi zgjedhja e duhur për ju! Ne jemi në gjendje të shtojmë një prekje artistike në çdo pjesë të mobiljeve tuaja duke ruajtur funksionalitetin e hapësirës.

Punishtja e zdrukthtarisë "Savo Kusić" prodhon mobilie të cilësisë së lartë, unike me porosi dhe mobilje klasike seriale. Me cilësinë dhe dizajnin e saj, mobiliet e prodhuara në punishten e zdrukthtarisë “Savo Kusić” prej 20 vitesh pushtojnë si tregun vendas ashtu edhe atë të jashtëm.
Në objektin e prodhimit të zdrukthtarisë "Savo Kusić" prodhohen:

  • Kuzhina të bëra me porosi - të bëra nga druri i ngurtë (dru i ngurtë), kompensatë, chipboard univer
  • Shkallët - shkallët rrethore, strukturat vetë-mbështetëse, shtyllat e shkallëve, kangjella, shkallët, parmakët
  • Vitrina - vitrina për dhoma të ndenjes, dhoma ngrënie, vitrina TV
  • Dhomat - dhomat e fëmijëve, dhomat e gjumit, raftet, shtrati
  • Tabelat
  • Dritare prej druri
  • Dritare alumini prej druri
  • zdrukthtari
  • Dera


Duke zgjedhur drurin si materialin që do t'ju rrethojë në shtëpinë tuaj, në krahasim me materialet artificiale, ju keni zgjedhur të jetoni në një mjedis natyror dhe të shëndetshëm. Këtë e dëshmojnë shumë studime të kryera në shumë universitete, argumentet kryesore të të cilëve janë se fajtorë për shumë prej sëmundjeve “moderne” të sotme janë pikërisht produktet në mjedisin tonë, të cilat janë marrë artificialisht.

Në organizatën tonë kujdeset për çdo detaj, proces dhe metodë që ka ndikim në cilësinë e produktit final, gjë që ka bërë që tregjet kërkuese si tregu i Bashkimit Europian.
ose ruse, ata njohin seriozitetin dhe përkushtimin për të punuar me drurin dhe përpunimin e tij.

Në kompani, të gjithë ndërtojnë cilësi. Për ne njerëzit përfaqësojnë burimin më të rëndësishëm, i cili duhet të ushqehet dhe të ndërtohet gradualisht. Me këtë qasje, organizata jonë motivon punonjësit që të kapërcejnë konturet e interesit vetjak dhe t'i sjellin cilësi produktit përmes maksimumit të tyre.

Prodhimi i mobiljeve nga: lisi, arra, ahu, pisha, hiri, bredhi, sofër, dardha, panja, bredhi

Kush na zgjedh neve?

Nuk jemi të gjithë njësoj. Ajo që teknologjia ka bërë të mundur sot është kthimi i ideve kreative në gjëra të prekshme "të vërteta". Kreativiteti nuk njeh kufij, por aftësitë teknike mund të argumentojnë ndryshe.

Ajo që arrijmë të bëjmë është të kemi sukses në mishërimin e ideve që kemi si individë, gjë që ndihmohet nga teknika që zotërojmë dhe teknologjia që kontrollojmë.

familja
fa fa-citoj-majtas
Ne jemi njerëz krijues
Aftësia për të menduar me një "mendje të hapur" dhe për të vlerësuar pikëpamje të ndryshme, nga këndvështrime dhe këndvështrime të ndryshme është ajo për të cilën jemi të njohur.