Lori

Najbolja cena 52,00 €
Na lageru
SKU
Lori

Lori radna kancelarijska stolica 

  • Ergonomski dizajn - Ovo mekano podnožje sjedišta čini ga idealnim izbornim sedištem za dugotrajno rad, učenje i igranje. A fiksni rukonasloni pružaju celodnevnu podršku za ruke, ramena i gornji deo tela.

  • Naslon - Materijal za bolje provetravanje, mreže na sedištu i naslonu omogućuje cirkulaciju vazduha kako bi se sedelac hladio. To će vam omogućiti ugodno iskustvo tokom radnih dana.

  • Podesiva visina sedišta - Visina se može podesiti pneumatskim podizanjem gasnog amortizera. Jednostavna pneumatska kontrola će vam omogućiti mnogo lakše podizanje i spustiti sedišta. Može da primi korisnike različitih visina.

  • Izdržljivi okretni točkovi - Ova kancelarijska stolica se okreće za udobnost u rešavanju više zadataka. Kada sedite na ovoj kancelarijskoj stolici, lako se možete pomerati po prostoriji i biti fleksibilni u radnom prostoru

  • Pogodan za različita mesta - Sa stilskim i jednostavnim dizajnom, ova moderna i klasična crna kancelarijska stolica odgovara za upotrebu u bilo kojem kancelarijskom prostoru i/ili kućnom okruženju.

Više Informacija
Mehanizam TILT
Naslon Mreža
Rukonasloni Fiksni
Write Your Own Review
You're reviewing:Lori
Autorka prava © 1997-2020 Savo Kusić, Sva prava zadržana. Prikaz boje na ekranu vašeg uređaja može da se razlikuje u zavisnosti od podešenosti samog ekrata (kvaliteta ekrana, nivoa svetline itd.)