Прилагодени кујни

Производство на кујни по нарачка од масивно дрво, иверка и иверица (МДФ)
Кујни по нарачка од цврсто дрво-даб
бука, јасен, орев
Изработка на кујни по нарачка од иверица
МДФ, иверица

Производство на кујни по нарачка

Дали ви треба квалитетна сопствена кујна? Зошто да ризикувате?

Со долгогодишно искуство и креативност во производството на мебел, можеме да ги претвориме вашите желби во реалност. Ако имате идеја каква кујна сакате, бидете сигурни дека можеме да ја претвориме во готов производ. Но, ако немате идеја, можеме да ви понудиме една или повеќе варијанти бесплатно. Доаѓаме на вашата адреса, правиме точни мерења на просторот и ви нудиме идејно решение кујни од цврсто дрво, универзитет или медијапан. Предноста на овој тип на градба е што немате ни милиметар неискористен простор, а добивате и максимална функционалност и убавина на вашата кујна.

Кујните по нарачка, кои ги произведуваме, се направени од најквалитетно дрво, без јазли (CPC дрво). Дрво кој го користиме за производство, се суши во професионални компјутеризирани сушари за кондензација, дизајнирани исклучиво за таа намена.

Посебно внимание се посветува на прецизното спојување и лепење на кујнските елементи, што гарантира долг работен век на елементите, што воедно овозможува вашата кујна секогаш да изгледа свежо.

Бојадисувањето на кујната се врши во професионални лакарници, во боја по ваш избор. Боењето се врши со нанесување на три слоја боја, а меѓу нив се врши фино брусење.

Секоја наша кујна поминува низ сите овие процеси, а резултатот е модерна, функционална кујна, квалитетна, долготрајна и место каде што вашето готвење ќе се претвори во задоволство.