Материјал

Сува граѓа

Сува столарија - продажба и сервисно сушење

Продажба на сува столарија без јазли, од сите димензии

 

СТОЛАРСКО ГРАДЕЖНИШТВОНие сме меѓу ретките на пазарот во Србија и на пазарот во околните земји, кои навистина можат да понудат најквалитетна сува граѓа без јазли, сушена во професионални компјутеризирани машини за сушење дрва.

Сушењето се врши во најсовремените кондензирачки сушари за дрво, со капацитет од 80 m3. Компјутерските програми се одговорни за правилниот ритам на сушење, создаден исклучиво за специфичен тип на дрво, а резултатот од сушењето е Сува, неискривени изгради, без микропукнатини. Со вака сушење добивате квалитетен мебел, Неговите минимизиран степен на искривување на готовиот производ и без црви и нивните јајца, кои се неутрализираат во самиот процес на сушење.

даб, бука, јасен, јавор, орев, бор (бел и црн), смрека, смрека, махагони, круша