Табели

Дрвени маси

Маси од цврсто дрво и панел материјали

Изработка на дрвени маси

Дрвени маси, изработени од масивно дрво и панелни материјали, за дневни соби, трпезарии, кујнски маси, канцелариски маси, бироа, ТВ маси...

Со уникатен дизајн и сериозен пристап кон изработката на маси, успеавме да го привлечеме вниманието кон нас и да ги задоволиме сите што решија да ни го доверат својот простор.

Нашите маси ќе бидат украс на вашата дневна или некоја друга просторија, но во исто време ќе имате сериозно парче мебел, кое зрачи со цврстина. Погледнете дел од нашите дела