Столарија

Прилагодена дограма

Изработка на надворешна дрвена столарија!

Ние правиме дрвени балкон вратата, влез вратата, прозорци, огради за внатрешен двор, огради на портата...

Нашиот столарија се произведува од квалитет од сушено дрво, сушено во најмодерни сушари за дрво. Прецизни зглобови i супериорна заштита од дрво од надворешни временски услови, ви гарантира сила и долговечност столарија.