ALT текст

Профил 76x80mm

На барање, можеме да произведеме 100% дрвени прозорци со класични дрвени настрешници, наместо алуминиумски. За стилски завршен изглед, нудиме индивидуални решенија кои се прилагодени на вашата зграда во соработка со архитекти и столари. Додатокот за заштита од дожд може да се испорача во боја што одговара на бојата на прозорецот во спектарот RAL. Имате слобода да избирате бои: ако сакате, можете да изберете различни бои за надворешноста и внатрешноста.

Карактеристика:

Дебелина на профилот:

76x80mm
Материјал:
Трислојно ламинирано суво дрво
Врска:
Приклучување и лепење на профили со водоотпорен лепак класа D4
Заштита:
Четири слоја на заштита. Импрегнација, изолација и финално лакирање во два слоја. Бојата по избор на инвеститорот
Оков:
Мако систем на окови
Очила:
Термоизолационо стакло со ниска емисија исполнето со аргон, двослојно или трослојно стакло 
Детали:
Ширина на вратичката Крило/појас 123мм, Ширина на средната колона 132мм, Ширина на вратичката Долна хоризонтала на вратилото/Појас 133мм 

Енергетска ефикасност

Симболите Uf, Ug и Uw означуваат топлинска спроводливост.
Пониска вредност значи помала спроводливост т.е. подобра изолација.

Вкупна топлинска спроводливост

Вкупно
топлинска спроводливост

Топлинска спроводливост на профилот

Топлинска спроводливост
профил

Топлинска спроводливост на дрвениот профил

Топлинска спроводливост
двослојно стакло

Топлинска спроводливост на трислојно стакло

Топлинска спроводливост
трислојно стакло

Галерија

Бои на дрво

Живот

Живот

Durmast

Durmast

костен

костен

Розово дрво

Розово дрво

Ариш

Ариш

Цреша

Цреша

Венге

Венге

Маслиново

Маслиново

Цреша

Темна цреша

Лешник

Лешник

Зелени

Зелени

Сент Грин

Светло зелено

Bordo

Bordo

махагони

махагони

Сино

Сино

Сива

Сива

Мравка Орев

Антички орев

Nandi

Nandi

Безбоен

Безбоен

Бела

Бела

Вид на дрво

Стаклена поделба

Енергетски ефикасни

Столарија која заштедува пари

Гаранција на производот

Гаранција на производот

Гаранција за сите производи

24/7 поддршка

24/7 поддршка

Супер брза 24/7 поддршка за вас