ALT текст

Лизгачки врати
Профил 68x81mm и 68x110mm

Овој профил е подобрена верзија на 68мм профилот Eurofalc/Euronut. Со својата нова дебелина од 70мм, овој профил се состои од квалитетно избрани трислојни ламинирани елементи. Дрвото само по себе е одличен топлински изолатор, затоа прозорецот 70x81mm со неговите двојно заптивни гуми и топлинско-изолационото стакло со ниска емисија обезбедува максимална топлинска и звучна изолација.

Карактеристика:

Димензии на профилот:

Можност за избор на потесен профил 68/70x81mm и поширок профил 68/70x110
Материјал:
Трислојно ламинирано суво дрво
Врска:
Приклучување и лепење на профили со водоотпорен лепак класа D4
Заштита:
Четири слоја на заштита. Импрегнација, изолација и финално лакирање во два слоја. Бојата по избор на инвеститорот
Оков:
Лизгачки хардверски систем AGB/Siegenia
Очила:
Термоизолационо стакло со ниска емисија исполнето со аргон, двослојно или трослојно стакло 

Енергетска ефикасност

Симболите Uf, Ug и Uw означуваат топлинска спроводливост.
Пониска вредност значи помала спроводливост т.е. подобра изолација.

Вкупна топлинска спроводливост

Вкупно
топлинска спроводливост

Топлинска спроводливост на профилот

Топлинска спроводливост
профил

Топлинска спроводливост на дрвениот профил

Топлинска спроводливост
двослојно стакло

Топлинска спроводливост на трислојно стакло

Топлинска спроводливост
трислојно стакло

Галерија

Бои на дрво

Живот

Живот

Durmast

Durmast

костен

костен

Розово дрво

Розово дрво

Ариш

Ариш

Цреша

Цреша

Венге

Венге

Маслиново

Маслиново

Цреша

Темна цреша

Лешник

Лешник

Зелени

Зелени

Сент Грин

Светло зелено

Bordo

Bordo

махагони

махагони

Сино

Сино

Сива

Сива

Мравка Орев

Антички орев

Nandi

Nandi

Безбоен

Безбоен

Бела

Бела

Вид на дрво

Стаклена поделба

Енергетски ефикасни

Столарија која заштедува пари

Гаранција на производот

Гаранција на производот

Гаранција за сите производи

24/7 поддршка

24/7 поддршка

Супер брза 24/7 поддршка за вас