Дрвени лизгачки врати

Изработка на дрвени лизгачки врати

Профил IV 68

дрвен прозорец 68

Профил IV 76

дрвен прозорец 76

Профил IV 78

дрвен прозорец 78

Профил IV 87

Сликата

Двоен прозорец

двоен прозорец

Дрвени лизгачки врати

Изработка на дрвени прозори и балконски врати

Организацијата се грижи за новите трендови и ние постојано инвестираме во нови технологии и постојано ги подобруваме нашите технолошки процеси. Нашата организација ги покрива сите синџири во опсегот на производство на прозорци, од сушење дрво во компјутеризирани сушари за дрво, до финално лакирање и монтажа.

Ги нудиме следниве дрвени системи:
- Навалете ги и свртете ги прозорците и вратите
- Лизгачки системи што се одвојуваат
- Системи за хармоника
- Системи за подигање и лизгање 

Карактеристики на дрвени прозорци:
  1. Влагата на дрвото помеѓу 10% и 13% се суши во компјутерска машина за сушење
  2. Трислојни залепени елементи
  3. Двојно/тројно стакло

  4. Двоен здив на тага
  5. Силикон околу стаклото
  6. Водоотпорен лепак за дрво
  7. Бои и лакови - лак кој е способен да „работи“ заедно со дрво

  8. Maco и AGB фитинзи за прозорци
  9. Квалитетни капачи

Изборен: Низок праг на транзит, безбедносни рачки и брави, сзвучна бариера (антифон), вакуумско стакло, безбедносно стакло Pamplex, непробојно и калено стакло, стакло исполнето со аргон, стакло со ниска емисија...

Прочитајте повеќе за нашата филозофија за производство на прозорци на страницата ПРОЗОРЦИТЕ

Цени за прозорци

Еднокрилен

Дрвен еднокрилен прозорец

Двокрилен

Дрвен двојен прозорец

Трокрилен

Дрвен прозорец со три листови

Цени на балконски врати

Еднокрилен

Дрвена еднокрилна балконска врата

Двокрилен

Дрвена двокрилна балконска врата

Трокрилен

Балконска врата со три листа, три листа