Врата

Влезни врати, лизгачки врати и внатрешни собни врати

Врата на собата

Производство на дрвени прозори

Предна врата

Производство на дрвени алуминиумски прозори

Производство на дрвени ролетни

Дрвена врата!

Производство на дрвени прилагодени врати.

Нашата понуда вклучува влезни врати и внатрешни врати од масивно дрво. Станува збор за исклучително прецизна и квалитетна обработка на вратите, во чие производство се користи компјутерски сушено дрво без јазли.

Доколку сакате врата за вашиот стан, куќа или канцеларија, но немате идеја како треба да изгледа, ние ќе ја дизајнираме вратата за вас. И по изработката, можете да ја изберете нивната боја од нашата бројна палета.

Ги склопуваме и сите наши производи. Монтажата мора да се изврши соодветно, така што вратата е добро фиксирана и затворена без никакво заглавување на стеблото, но и овие карактеристики да се зачуваат со години по склопувањето.

Компанијата произведува врати од:

  • Дрвена врата
  • врати од МДФ
  • Врата од иверица
  • Фурнирани врати