Доверба

Нашата деловна филозофија се заснова на доверба и едноставност во комуникацијата

Рокови

Почитување на времето и договорените состаноци

Детали

Посветуваме особено внимание на деталите што се важни за нашите клиенти

Ние веруваме дека нашите производи ги претставуваат нашите вредности

Компанијата „Саво Кусиќ“ е основана во 1997 година со дејност производство на мебел.

Изработка на мебел по нарачка од масивно дрво како и од панел материјал, иверка или иверица како и од медијапан. Нашиот мебел може да се тапацира и по желба на купувачот.

Тие излегуваат од производната лента на столарската работилница Саво Кусиќ кујна, дневни соби, спални соби, детски соби, ходници, табели, столици, трпезарии, елементи за бања, покажат, врата, прозорци, кревети, лежишта, порти, огради, скали, заоблена столарија, лајсни, плакари, регали, плакари, полици, комода i парче мебел
Квалитетот на производството на мебел е на највисоко ниво. Продуктивноста на производството ги следи сите европски трендови во производството и трговијата на мебел.

Основните принципи на производство на мебел се во сушење дрво со сушари за кондензација чија контрола е апсолутно компјутеризирана. По сушењето на дрвото се бојосува на водена база, а готовите производи се лакираат со полиуретански и нитро лакови во работилницата „Саво Кусиќ“. Лакирањето се врши во професионални продавници за лакови, наменети за дрво.

Главниот производ е мебел по нарачка од: дабово дрво, буково дрво (парено и обично), јасеново дрво, јавор, орев, бел и црн бор, ела, смрека, махагони, круша...

модерен ентериер

 

 

 

Организацијата за која се залагаме е организација со „отворен ум“. Можеме да кажеме дека прераснавме во модерна компанија, која ги следи иновациите во областа на дизајнот и обработката материјал. Современиот софтвер се користи за да им обезбедиме на нашите клиенти целосен 3D приказ на нивните простории, пред парчињата мебел да влезат во производниот процес.

 


3Д кујна

 

 

Секој од нашите клиенти го гледа својот проект во 3D пред да се реализира. Клиентот секогаш може да ги изрази своите желби или посебни барања