Lawang

Lawang mlebu, lawang geser lan lawang kamar internal

Lawang kayu!

Produksi kayu lawang adat.

Penawaran kita kalebu lawang mlebu lan lawang interior sing digawe saka kayu solid. Iki babagan pangolahan lawang sing tepat lan berkualitas tinggi, ing produksi kayu sing dikeringake komputer tanpa knot digunakake.

Yen sampeyan pengin lawang kanggo apartemen, omah utawa kantor, nanging sampeyan ora ngerti carane kudu katon, kita bakal ngrancang lawang kanggo sampeyan. Lan sawise nggawe, sampeyan bisa milih warna saka akeh palet kita.

Kita uga ngumpulake kabeh produk kita. Déwan kudu dileksanakake kanthi cekap, supaya lawang tetep lan ditutup kanthi apik tanpa macet ing saham, nanging uga ciri-ciri kasebut bisa disimpen nganti pirang-pirang taun sawise perakitan.

Perusahaan ngasilake lawang saka:

  • Lawang kayu
  • lawang MDF
  • Lawang chipboard
  • Lawang sing dilapisi