Tabel

Meja kayu

Tabel digawe saka kayu padhet lan bahan panel

Produksi meja kayu

Meja kayu, digawe saka kayu solid lan bahan panel, kanggo ruang tamu, ruang makan, meja pawon, meja kantor, meja, meja TV...

Kanthi desain unik lan pendekatan serius kanggo produksi tabel, kita bisa narik kawigaten lan gawe marem saben wong sing mutusake kanggo ngandelake papan kasebut marang kita.

Meja kita bakal dadi dekorasi ruang tamu utawa sawetara ruangan liyane, nanging ing wektu sing padha sampeyan bakal duwe perabot sing serius, sing menehi soliditas. Deleng sawetara karya kita