Jendela kayu

Produksi jendela kayu - kayu lan kayu/aluminium

Produksi jendela kayu

Produksi Jendela Aluminium Kayu

Produksi tirai kayu

Produksi jendela kayu - kayu lan kayu/aluminium

Apa sing sampeyan entuk?

Jendela kayu kanggo ombone sing padha hiasan kanggo ngarep, lan ing wektu sing padha duwe impact ing tetep anget / kadhemen ing omah utawa apartemen. Iki nyedhiyakake sealing unggul lan kaca termal multi-lapisan, sing kita pilih saka awal produksi kayu-kayu lan kayu-aluminium jendhela. Kanthi pangayoman dhuwur marang pengaruh njaba, kita bisa njamin sampeyan umur dawa saka windows kita lan insulasi unggul.

Carane kita gawé windows

Pengaruh manungsa diilangi kanthi maksimal saka proses produksi, lan akurasi produksi dikurangi dadi sepuluh milimeter kanthi proses mesin. Carane penting iku kanggo produksi jendela kayu digawe kanggo ngukur njupuk Panggonan tanpa kompromi, minangka adoh saka mesin lan tliti prihatin, iku penting banget yen materi saka kang jendhela digawe kasusun saka kayu pepe komputer karo isi Kelembapan saka 10% kanggo 13%, kang mengko. terpaku ing sawetara lapisan lan kanthi mangkono nyilikake kamungkinan warping. Teknologi iki digunakake ing produksi jendhela kayu lan aluminium kayu. Mesthi, minangka adoh minangka standarisasi, kita njupuk care saka iku lan tindakake kabeh tren donya ing produksi windows, lan kita istimewa makili Euro rabat lan Euro nut profil jendhela, kang dikonfirmasi ing tingkat donya.

Kompromi

Apa kita bisa nindakake luwih murah? Jawabane mesthi DA....ALI...

Tansah nalika milih pabrikan jendhela, pitakonan sing ora bisa ditindakake saka klien yaiku: "Lan pira regane". Ing perusahaan, kita nindakake riset cilik babagan rega biaya windows (rega sing mung nutupi biaya produksi) lan entuk asil sing bisa menehi windows nganti 35% luwih murah ... nanging ... Rega kasebut. bakal kalebu fittings luwih murah tinimbang fitting Maco Austria, kang sinonim karo fittings kualitas. Banjur varnish lan sawetara lapisan protèktif sing luwih cilik, tinimbang aplikasi telung lapisan lan varnish sing bisa mulet, i.e. kanggo nggedhekake lan kontrak bebarengan karo kayu (gumantung saka kahanan cuaca saiki). Uga, yen kayu siji-lapisan utawa loro-lapisan digunakake tinimbang kayu laminated telung lapisan ... etc.

Amarga kabijakan perusahaan, spesifikasi kasebut ora bisa ditampa kanggo kita. Apa sing disaranake saben klien yaiku (mesthi yen bisa) katon luwih akeh babagan fitur kasebut tinimbang rega kasebut. Yen kita nimbang contone. rasio area kabeh tembok ing ruang tamu menyang area bukaan jendhela, kita bakal weruh yen jendhela manggoni persentase sing signifikan ing rasio iki lan sacoro prakteke sampeyan entuk area gedhe sing dudu tembok. , sing kudu menehi sampeyan termal, keamanan, gangguan lan insulasi liyane amarga menehi Tembok.

Dadi jawaban kita - Ya, kita bisa ngasilake jendhela kaya iki, nanging ora apik jendhela. Tetep setia karo kebijakane"Ora ana kompromi"Lan kita bakal ngasilake jendhela kanthi karakteristik ing ngisor iki:

1. Kayu laminated telung lapisan - mung kabentuk kaya sing duwe penyimpangan minimal ing babagan mlengkung

2. Maco lan AGB fittings - sinonim kanggo kualitas fittings

3. Vsiji-lapisan termal kaca  - insulasi termal, swara lan UV

4. Cat lan pernis- varnish sing bisa "bisa" bebarengan karo kayu

5. Deventer - karet sealing multi-komponen, tanpa efek memori

6. Channelization banyu mlebu - arsitektur lan wangun sing ora duwe recesses rasah kang banyu bakal disimpen

7. gagang logam

Sing pesen saka kita

Apa ing sih kita mesthi keluwesan sing menehi kita kamungkinan sing, saliyane produksi serial, kita uga bisa proses pesenan individu. Dadi klien kita minangka wong alami, sing nyedhiyakake omah utawa apartemen, nanging uga entitas legal, sing diwenehake bangunan lan papan bisnis.

Praktis, wiwit diluncurake, garis pertukangan kita wis dipasarake ing luar negeri. Kanggo kabutuhan kasebut, kita nggawe garis pertukangan khusus kanthi kerjasama karo mitra kita, kanggo pasar Uni Eropa (SK jendhela) lan kita terus nambah jumlah omah pribadi lan bangunan bisnis ing ngendi produk kita dipasang.

Bahan alami luwih umum ing desain interior, lan liya-liyane jendhela kayu maneh nambah bagean ing industri konstruksi. Jendhela kayu-aluminium minangka kombinasi sampurna saka tampilan alami lan ayu (ing njero lan njaba) lan kanthi kombinasi iki praktis ora perlu kanggo pangopènan jendhela.

Sampeyan bisa ndeleng rega ukuran standar kanthi milih varian sing dikarepake ing ngisor iki utawa rega windows sing digawe khusus, klik: - Kontak

Carane milih kaca tengen?

Kita wis nyusun teks sing bakal mbantu sampeyan milih kaca sing paling apik kanggo sampeyan. Sampeyan bakal entuk jawaban lan panjelasan konkrit, ngirit dhuwit akeh, nanging uga prasangka sing 95% wong bakal rusak.

Waca liyane

prices jendhela

Wit Profil

Jendela sayap tunggal kayu

Profil Kayu/Aluminium

Jendela kayu pindho digantung

Rega saka lawang loteng

Wit Profil

Pintu loteng kayu tunggal

Profil Kayu/Aluminium

Pintu loteng kayu dobel godhong

Sertifikat

Sertifikat kanggo belenggu
Sertifikat kanggo belenggu
Sertifikat kanggo belenggu