meja kerja

Ruang kerja lan meja

Panggonan kanggo bisa
 
Carane ngumpulake alat
 
Iku penting banget praktis lan panyimpenan apik saka peralatan lan pribadi, kang ngidini kita nemokake kanthi cepet bagean sing kita looking for, lan uga sijine maneh ing panggonan sawise digunakake. Kajaba iku, kita bakal weruh kanthi gampang bagean ilang, yen kita duwe lali nang endi wae, nyilih kanca, utawa bisa uga ilang. Kanggo nyegah rusting, kudu tansah nyingkiriayo njaga alat kasebut ing njaba, sanajan ana ing lemari, utawa ing kamar udan. Paling praktis solusi kanggo nggawe utawa ndarbeni lemari ukuran sing cocog kanggo nyekeli ora mung alat, nanging uga kanggo sembarang materi cilik, kayata paku, sekrup, lem, gasket. Kita bakal alat Panggonan dening arep internal sisih kabinèt, masang macem-macem pancing cocok, pancingan, pita karo bolongan lan fasteners liyane. kapan yen kita wis diurutake alat, kita bakal plot profil potlot saka pribadi pribadi ya kita bakal supaya sijine siji ing panggonan liyane, utawa sing ora cocog karo kita kanggo ngatur kabeh seri kanthi tangan. Peralatan ukuran cilik, kayata yaiku awl, notches, tap, drills, kita bakal nyimpen ing tetenger yen bisanim, logam ngalangi utawa kayu kothak. Sawetara peralatan uga kasedhiya kanggo tuku wis dikempalken ing sakakothak ngomong (seri tombol tetepčeva, pengeboran sikut karo pasaksesoris). Ing kasus kasebutkita cumadhang kanggo menehi tandha kothak lan nyimpen ing lemari.
 
Ing kasus kita duwe siji panggonan permanen bisa, alat kita bisa nyumerepi ing tembok nggunakake luwih gedhe, perforisheets plastik awal, menyang kang menetmo cocok pancingan, Clamps, klipanyar lan penganut liyane. Malah banjur, sanadyan siji utawa loro lemari panyimpenan materi sing luwih alus bisa digawe saka cotuwuh
 
meja kerja (counter)
 
Akeh proyek sing ditindakake ing pasuryan panggonan (nyelehake sisipan, plugva menyang tembok, bisa ing electrical utawa instalasi pipa), supaya ingliyane asring, perlu kanggo wong ora dituduhake lumahing warata kanggo karya, utawa kanggo karyaing meja. Ing akeh kasus liyanekaro teh, Nanging, (koreksi wong peralatan listrik, laci, konstruksiFurnitur utawa bagean, ndandani mechanical, tinsmith cilikski utawa blacksmithing) perlu sawetara lumahing warata bisa ing, yen ora i meja nyata.
 
Kanggo sing ora duwe pro luwih gedhestorm lan ora nindakake akeh, sing paling apik lan solusi murah iku kanggo njaluk astu, Papan kayu kang bakal nglengkapi sawetara sistem kanggo ninggalake lan etcnyetel meja ing ruang tamu, pawon utawa ing papan liya. Desktop, sanadyan bisa dadi ukuran sing luwih gedhe (meter lan setengah karo meter utawa luwih) sampeyan bisa kanthi gampang Panggonan sawise digunakake ing wong panggonan cocok, konco lemari utawa punika nyandhak tembok ing pantry. Iku piring secures kanggo meja sembarang karo sing ban utawa soko wis dipasang sadurunge kain supaya ora ngrusak meja. Bener area sing cukup amba dijupuk kanggo karya, kanggo kang kita bisa fastened i clamp utawa salah siji saka mesin bab kang kita bakal ngomong rauh.
 
Yen kita duwe papan ing omah utawa ing sawetara departemen tambahan, (bagean partisi saka kamar, kamar umbah-umbah utawa loteng) lan luwih asring kita sesambungan karo wong liya saka hobi, kita uga bisa milih meja profesional kanggo karya, kang saka ukuran lan jinis karya sing paling pas. Bisa dadi pilihan antarane counter tukang kayu khas kang wis dilengkapi vise (ndelenggom) kanggo nyekel papan, piring lan bahan liyane lan meja bellownic, tukang kunci, baja coninstruksi lan desktop.
 
Papan digawe saka saben liyane billets tightly dikempalken, nglukis sawetara sentimeter, supaya bisa kanggo nahan pukulan sing kuat lan nggawa sing gedhe lan macem-macem mesin (gilingan bunder, rotary saw, meja listrik buŠilič Ltd.).
 
Siji solusi sing menarik ing antarane saka meja tetep lan papan tambahan yaiku meja lempitan sing cukup teguh lan gedhe. Dadi, kita bisa, Drkanggo harvest ing sawetara storehouse utawa konco na liyanengalih. Meja semi-profesional iki banget solves Jeksa Agung bisa ngetokake saka papan lan ngidini, ing wektu sing padha, kanggo dianggo ing kondisi apik sing ora opmlaku-mlaku kanggo ngrampungake tugas. 
 
lemari kanggo nyekeli piranti 
Meja
 
Kesalahpahaman bisa asring kedadeyan nalika ngomong bab workbench lan karya tabel. Tesis tukang kayu lan juru kuncilagi klasik profesional, Kerajinanmeja kerja lija, mulane tartamtu ukuran lan massiveness lan karo kabeh alat sing dadi karo wong-wong mau, kayata ngusapake clamps, bolongan kanggo ngamanake disk kanggo ngrancang, lsp. Nanging dina iki, tabel karya diprodhuksi karo kulalantai utawa worktop kayu kang digawe ing kuwi cara sing ing padha bisa nindakake mesin banget pas kayu utawa logam lan kanthi nggunakake macem-macem mesin: mesin Rotarysaka saws, mesin panggilingan lan liyane mungsaka mesin permanen utawa aksesoris listriklatihan nim sing tetep ing panggonan sing wis disedhiyakake kanggo iku meja. Tabel kasebut asring duwe vokabel, utawa Papan dhewe bisa ngganti amba, supaya sawing utawa ngebur ing ngarepke ditetepake sabenere iku ora nuduhke masalah. akehjinis ge tabel kuwi kasedhiya dina lagi digawe kanggo mbukak lan bisa wis lempitannggawa saka panggonan menyang panggonan. Kajaba iku kabeh ukurane luwih cilik tinimbang warung lan paling asring diprodhuksi sabenere kanggo amatir, kanggo wong sing minangka hobi padha nindakake macem-macem ndandani lan nyambut gawe ing omah.
 
toko tukang kayu

Artikel sing gegandhengan