Hän soitti kysyäkseen ikkunoista, joten he suosittelivat, että hän menisi kylpylään sillä rahalla ❤️

Hän soitti kysyäkseen ikkunoista, joten he suosittelivat, että hän menisi kylpylään sillä rahalla ❤️

Tänään saimme tuttuun tapaan paljon puheluita, sähköposteja, hintapyyntöjä ja erilaisia ​​tarjouksia. Lopettaisin tähän ja vaihtaisin "sinun" kanssasi. Tiedän, että se ei ole suositeltavaa, koska ihmiset tuomitsevat välittömästi henkilökohtaiset näkemykset, mutta tällä kertaa en välitä. Kerron tämän tarinan, en koko yrityksen edessä, vaan omassa nimessäni, koska vain sillä tavalla voin kertoa sen.

Selvyyden vuoksi, kun yritys on toiminut vuosia (minun tapauksessani ikkunamyynti), useimmat ihmiset kysyvät samoja kysymyksiä ja ovat huolissaan tuotteesta, ja minulla on samat vastaukset. Ja tätä on jatkunut vuosia.

Asiakkaat soittavat minulle, kysyvät samoja kysymyksiä, pyytävät tarjousta, ja tiedän, että olen vain yksi heistä siinä puheluiden meressä, joita he tekevät sinä päivänä, ja etsivät, kuka voi tehdä heille parhaat ikkunat ja että he ovat halvin. Ja se on ihan hyvä. Siksi useimmat keskustelut alkavat yleensä kylmällä sävyllä ja noudattavat kiinteää kurssia. Tarkemmin sanottuna niin vakiintunut, että olen "autopilotissa" ja kun listaan ​​ominaisuuksia, teen usein jotain muuta.

Mutta aina yhteyden toisella puolella jotenkin voin tuntea "miehen". Niin monen vuoden jälkeen voin jo tuntea, jos henkilö on monimutkainen, hermostunut, ymmärtääkö hän jotain, mitä kerron hänelle, tai jos hän vain teeskentelee ymmärtävänsä, jos sinä päivänä olen vain toinen joukossa ihmisiä, joille hän soittaa ja kuka aikoo "voittaa" " tarinan esitelläkseen tuotteensa hänelle jne...

Ja loppujen lopuksi kaikessa tässä kaikessa ihmisellä pitäisi olla myötätuntoa, koska olen itsekin sellainen, kun olen kiinnostunut jostakin, mutta en ymmärrä sitä.

Mutta tänään minulla oli epätavallinen kysymys. Nimittäin minulle soittaa isoäiti Belgradista ja kyselee ikkunoista. Stari Gradin kunta myöntää jonkin verran tukea vanhojen puusepäntöjen uusimiseen, ja hän haluaisi käyttää ikkunoiden vaihtoon 40 neliömetrin asunnossaan. Hän selittää olevansa vanhempi, hän on 78-vuotias eikä ymmärrä puusepäntyötä kovin hyvin, ja minä automaattisesti korotan ääntäni, hidastan puhettani ja alan selittää. Jossain vaiheessa hän keskeyttää minut hämmästyneenä ja sanoo, että hän todella haluaa PVC:tä, koska hän kuuli sen olevan halvin vaihtoehto. Ja sen myötä hän ajatteli, että kaikki maamme yritykset tekevät nyt PVC:tä ja sanoi: "Mihin minun pitäisi lyödä sinua? No, minä rakastan puuta ja nyt olet todella purrut minua. Kasvoin Homoljessa siinä luonnossa ja tuoreudessa , ja nyt asun tässä häkissä. Ja hyytelöt, ovatko puiset paljon kalliimpia? Vastaan: "Ne ovat vähän kalliimpia, mutta..." Odotamatta, että saan vastaukseni loppuun, hän sanoo: "Minä tiesi, että ne olivat kalliimpia. Eläkkeeni on pieni, eikä minulla ole perhettä. Minulla ei ole ketään. Minulla on paljon kissoja ja hoidan niitä, ja olen vanha.

Haluatko, että kysyn sinulta, kannattaako minun sijoittaa ikkunoihin nyt, kun kuolen joka tapauksessa pian?"

Hän pysähtyy siihen ja odottaa vastaustani.

Nyt... nyt on hetki, joka potkaisee sinut ulos autopilotista. Ymmärrät, että tällä naisella ei todellakaan ole ketään. Ymmärrät, että hän kysyy henkilöltä, jonka kuulee ensimmäistä kertaa puhelimessa, elämänneuvojaan. Kurkkusi kiristyy ja sydämesi ja hengityksesi pysähtyvät hetkeksi. Sinusta tuntuu, että sinun on oltava vastuussa ja sinusta tuntuu, että nyt sinun on todellakin jätettävä myyntiaikomus syrjään ja sinun on annettava mahdollisimman hyvää tarkoittava ja fiksumpi neuvo.

 

Muutaman sekunnin hiljaisuus...

 

Ljiljana, minulla on sinulle kaksi vastausta. Ensimmäinen on se, että juuri siksi sinun tulee ottaa se, mistä todella rakastat ja josta nautit! Ja toiseksi, älä vaihda ikkunoita! Älä laita puuta tai mitään muuta. Anna kissasi kissahotelliin ja maksa mukava matka ikkunoiden rahoilla. Mene, matkusta. Serbiassa on niin monia kauniita kylpylöitä. Mene Homoljeesi. Hengailla!

Nyt taas hiljaisuus. Se taisi olla 5 sekuntia. huudan: "Ljiljana, oletko siellä...?" hän vastaa: "Ja mitä minä teen kissoilleni? Ja mitä kissat tekevät kun olet poissa?" Vastaan. Sama tauko taas...

"Tiedätkö mitä, minä harkitsen huolellisesti tätä ehdotustasi." Mutta Ljiljana, kerro minulle, mitä olet päättänyt ja haluan saada puhelun Homoljalta!" Hän hymyili. Siihen päätimme keskustelun.

Opin hänen numeronsa ulkoa ja toivon, että Ljiljana soittaa minulle Homoljasta! ❤️❤️❤️

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Samanlaisia ​​artikkeleita