Kuhinje od punog drveta

Kuhinje po meri
od punog drveta-hrast
bukve, jasen, orah...Kuhinje od punog drveta

Kuhinje od punog drveta

Kuhinje od medijapana - iverice

Izrada kuhinja po meri od
medijapana - MDF ploče i
pločastih materijala - ivericeKuhinje od univera i medijapana

Kuhinje od univera i medijapana

Kuhinje | Izrada kuhinja po meri | Savo Kusic

Proizvodnja kuhinja po meri!

Treba vam kvalitetna kuhinja po meri? Zašto da rizikujete?

Kuhinje po meriVišegodišnjim iskustvom i kreativnošću u proizvodnji nameštaja, možemo vaše zelje da pretvorimo u stvarnost. Ako imate ideju kakvu kuhinju želite, budite uvereni da mi to možemo da pretvorimo u gotov proizvod. Ali ako nemate ideju, mi vam možemo ponuditi jednu ili više varijanti i to potpuno besplatno. Dolazimo na vašu adresu, uzimamo tačne mere prostora i nudimo vam idejno rešenje kuhinje od punog drveta, univera ili medijapana. Prednost ovakve izrade je što nemate ni milimetar neiskorištenog prostora, a uz to dobijate maksimalnu funkcionalnost i lepotu vaše kuhinje.

Kuhinje po meri, koje proizvodimo, prave se od najkvalitetnijeg drveta, bez čvora (CPC građa). Drvo koje koristimo za izradu, sušeno je u profesionalnim kompjuterizovanim kondezacionim sušarama, projektovanim isključivo za tu namenu.

Posebna pažnja obraća se na precizno spajanje i lepljenje kuhinjskih elemenata, sto garantuje dug vek trajanja elemenata, što takođe omogućava da vaša kuhinja uvek izgleda sveže.

Farbanje kuhinje vrši se u profesionalnim farbarama, u boju koju vi odaberete. Farbanje se vrši nanošenjem tri sloja farbe, a između skakog nanošenja, vrši se fino brušenje.

Svaka naša kuhinja prolazi kroz sve ove procese, a rezultat je moderna funkcionalna kuhinja, kvalitetne izrade, dugog veka trajanja, i mesto gde će se vaše kuvanje pretvoriti u zadovoljstvo.